sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Rinkiä ja puomia

Toivoin Oivalle tosi helppoja treenejä, sillä tänään oli viikon kolmannet agitreenit. Lisäksi Oonan meillä oleminen vähän väsyttää Oivaa normaalia enemmän, koska tottakai on vähän väliä painittava ja retuutettava leluja. Vaikka mukavaahan se tietty on kun on koirakaveri. :)

Saatiin siis ensin rallatella edellisen pentuagiryhmän harjoituksia. Siinä oli ympyrän muodossa 4 hyppyä ja putki. Ensin kaahattiin vaan ympyrää ja tavoite oli ohjata mahdollisimmna kaukaa, ja vaikka Oiva hyvin menikin, niin ihmeellisesti tulee valuttua sinne lähelle esteitä varmistelemaan... Sitten lisättiin kuvioon suunnan vaihto valssin avulla. Oivalla oli kyllä vauhti päällä, mutta aika nopeasti se alkoi väsyä.

Loppuun otettiin vielä puomia yksittäisenä, ja vähän aikaa kesti ihmetellä että miksi ainareipas Oiva arastelee puomilla. Niinku ihan tosissaan jumittaa. Sitten muistin että se viikko takaperin pääsi omatoimisesti livahtamaan keinulle ja taisi itsensä siinä vähän säikäyttää. Nyt kesti tovin ennenkuin luottamun palautui, ettei se puomi kippaa alta.

Noh, Ensiviikolla ei ole kuin keskiviikon agin alkeiskurssi ja lauantaina näyttely, niin pääsee napero vähän huilaamaankin välillä.

Ei kommentteja: