lauantai 8. marraskuuta 2008

Hepuli

Olen tässä viikon sairastellut ja koirat on olleet tosi vähällä liikunnalla. Eilen lähdin sitten kävelemään tuonne koirapuistolle toivoen sen olevan tyhjänä. Alkuun sattui sopivasti vartin verran hihnakävelyä verryttelyksi, sillä koirat saivat ihan hillittömiä hepuleita puistossa keskenään. Lisäksi Ruu haki palloa ja Otto hepuloi yksinäänkin. Yleensä nuo koirapuistossa vaan haistelevat eivätkä keskenään oikein leiki, mutta nyt taisi virtaa piisata. Puolisen tuntia koirat siinä sitten painivat ja juoksivat hippaa jonka jälkeen lähdettiin kotiin. Saldona kuitenkin tunti ulkoilua.

Hetikohta Paula soitti meitä ulkoilemaan Rekun kanssa ja luvattiin pienen hengähdystauon jälkeen lähteä. Käytiin vielä Ruskossa juoksuttamassa koiria reilun puolentunnin ajan. Otto vaan oli ihan korvaton ja juostaviipotti pitkin metikköä hajujen perässä ja sai tietty Ruunkin innostettua mukaan. Saldona siis kaksi korvatonta mutta hyvinjuossutta koiraa. Noh, Ruu sentään vähän paremmin oli kuulolla, mutta kerran sekin vaan hävisi Oton perään eikä edes hyvin tiukkasävyinen kielto tehonnut.

Ostin eilen koirille uudet aktivointilelut joiden siisään voi laittaa nameja. Ruu oli tietenkin sitä mieltä, että jos ei ala namit tippumaan suuhun nopeammin, niin syön koko vekottimen hajalle. Ehjänä se edelleen on, mitä nyt yhteen reunaan on uponnut kulmahammas oikein kunnolla.

Ei kommentteja: