maanantai 20. lokakuuta 2008

Terveiset muuttolaatikoiden keskeltä

Meidän ei pitänyt muuttaa vielä perjantaina, mutta koska hinku oli tietenkin kova ja edellisessä paikassa meno senkun alkkisten osalta koveni, niin päätimme nukkua edes yön rauhassa. Perjantaina siis muutimme patjat ja tietenkin Oton majan. Otto kiitollisena nukkuikin koko yön majassaan turvassa, mutta muuten koirat olivat tyhjässä ja vieraassa asunnossa sitä mietä että "Me ei muuten muuteta tänne".

Lauantaina muutettiin sitten isoimmat huonekalut ja läjä sekalaista tavaraa. Ruun mielestä emäntä sentään oli jokseenkin fiksu, kun Oton majan jälkeen paikalleen hyllyyn löysivät Ruun näyttelypokaalit. Asiat tärkeysjärjestykseen. :) Lopullisesti Ruu taisi hyväksyä muuton jo lauantaina, heti kun ruokasäkki oli muuttanut asuinpaikkansa uuteen asuntoon.

Ei vais, hyvin tässä on mennyt ja koirat ovat olleen ihan lunkisti, mitä nyt titenkin aluksi ihmettelivät paikkaa. Ne on täällä olleet jo hetkiä keskenäänkin ja hyvin on sujunut. On silti yksi asia mikä varsinkin Ruuta ihmetyttää: Liikennevalot! Mikä kumma siinä on kun tarttee pysähtyä niin pitkäksi aikaa tien viereen vaikkei autojakaan tulisi mistään? On siinä ihmettelemistä kun ei kaupunkikoira ole moisiin tainnut ikinä törmätä melkein kolmen vuoden kaupungissa asumisen jälkeen!

Ei kommentteja: