perjantai 24. lokakuuta 2008

Oksutautia?

Ruu pyysi yöllä pihalle. Tai en mä jotenkin ehtinyt mitään huomata mutta heräsin kun Petri lähti viemään sitä ulos asioilleen. Muutaman tunnin päästä aamulla lähdettiin uudelleen ulos ja taas tuli löysähköä (ja pahan hajuista!) tavaraa + kahdet oksut jalkakäytävälle. Kutistin Ruun aamuruuan puoleen desiin kahden desin sijasta. Päivällä Ruun oli ilmeisesti maha kipeä kun önisi ja vaihtoi paikkaa, tai paransi asentoaan ja huokaili ja önisi taas. Kovin oli herra vaisu päiväkävelylläkin ja kävin varuiksi ostamassa lääkäristä Intestinal-ruokaa.

Nyt illalla Ruu on syönyt reilut puoli purkkia intestinalin purkkiruokaa ja on muutenkin jo kaikin tavoin paljon pirteämpi. Toivotaan jotta menee pikaisesti ohi. Lääkäri kyllä sanoi että todella paljon on vatsatautia koirilla täälläpäin liikkeellä. Otolla ei ole onneksi ollut mitään oireita.

Ai niin, nähtiin me aamulenkillä kettukin! Citykettu jäi tuijottelemaan koiria hetkeksi tien toiselle puolelle ja sai koirat tietty ihan vauhkoiksi ja tarkkaan haistelemaan kohtaa josta kettu tien oli ylittänyt.

Ei kommentteja: