perjantai 10. lokakuuta 2008

Sekalaisia tunteita

Aamulla kaikki sujui hyvin. Olin Ruun kanssa ulkona ja nähtiin collie. Pidin sen verran välimatkaa että Ruu tunsi olonsa varmaksi ja vaan tarkkailtiin tilannetta ja välillä syötiin nakkia. Lopulta Ruu totesi että ei sitä tarvitse edes katsoa vaan sen voi jättää ihan omaan arvoonsa. Taitava Ruu! Kyllä tästä pikkuhiljaa edistytään.

Päivällä tunnin lenkki metsässä sujui myös ongelmitta, Ottokin oli täällä mitä ilmeisimmin ollut yksin ihan hienosti ja rauhallisesti. Ruun lenkin jälkeen lähdin viemään Ottoa pissalle. Tuolla ulkona meni taas yks ukko koira irrallaan eikä sillä ollu aikomustakaan estää sitä menemästä muiden koirien luokse. Onneks olin ulkona Oton kanssa ja onneksi tiedän sen olevan kiltti narttu, mutta kuitenkin. Tyypillä ei ollut hihnaa edes olemassa mukana ja sen mielestä Ottokin olis pitäny päästää irti leikkimään.

Yritin siitä sitten tuohtuneena sanoa jotta tiedätkö montako kertaa mun koirien päälle on käynyt toinen koira, että ne ei hihnassa tykkää kun irtokoirat tulee päin. Eikä mitään, hullu ukko, se vaan selittää ku tää on kiltii. AAAARRGGHHH!

Noh, vahinkohan ei ole tämän näköinen, mutta olis siinä Ruun kanssa menty siedätyksessäkin sata askelta taaksepäin. Kaiken huipuksi tyyppi on lasten leikkikentällä keskellä kerrostaloviidakkoa.

Ei kommentteja: