sunnuntai 12. lokakuuta 2008

RuuVi -pennut

Ruun ja Virkun RuuVi -pennut
Virkku oli yöllä synnyttänyt viisi pentua, joista valitettavasti kaksi oli kuollut synnytyksessä. Nämä kaksi olivat olleet paljon suurempia kuin muut, jopa yli puolikiloisia, muiden pentujen ollessa normaalin kokoisia noin 300g painoisia. Pennut kuolivat ilmeisesti liian pitkään kestäneeseen ja ahtaaseen synnytykseen, kun Virkulla oli ollut vaikeuksia ponnistaa niitä ulos vaikka supistukset olivatkin hyvät.

Henkiin jäi kuitenkin kolme hyvinvoivaa ja reipasta pentua joista 2 narttua ja 1 uros. Kaikki pennut ovat ovat mustia merkein. Emä Virkku voi onneksi hyvin ja selvisi synnytyksestä vaikka hankaluuksia olikin. Paljon pusuja Virkulle lähettelee Ruu!

Ruskossa
Kun yritys ulkoilla Ruun kanssa keskellä aurinkoista sunnuntaipäivää meni vähän mönkään, niin lähdettiin koko poppoo Ruskoon pellolle juoksentelemaan. Mukaan tulivat noutajaneidot Nuka ja Dina hovikuljettajansa Merjan kanssa. Petri räpsi joitakin kuvia, mutta useimmassa koirilla on pää maan alla myyräjahdissa tai vaihtoehtoisesti nenä ja koko naama ruskea mullasta myyräjahdin jäljiltä. Kivaa pojilla ainakin oli, nyt kotona molemmat pötköttävät sängyssä tyytyväisenä vajaan tunnin urheilusuorituksesta.

Ei kommentteja: