maanantai 22. elokuuta 2016

Ruovesi RN 21.8.2016

Hulda teki mahtavan ensiesiintymisen virallisissa näyttelyluokissa ja ikää tuli vasta muutama päivä sitten vaadittavat 9 kk täyteen! Ajattelin ensin, että ompa tuomari tiukalla tuulella kun urokset (4 kpl) saivat arvosteluikseen T - EH, ei edes yhtään eriä - SA:sta puhumattakaan. Narttujen arvostelut alkoivat Huldan luokalla. Toinen junnunarttu sai EH:n. Sitten oli meidän pikku-missin vuoro:

JUN ERI1, SA, PN-3, VARASERT

Paras narttu kehässä hävittiin keskeneräisyydellä valmiimmille aikuisille koirille. Tai ei me mun mielestä kyllä mitään hävitty. Voitettiin tuommoinen hieno rivi kirjainyhdistelmiä. :D Hirveästi mitään vikaa tuomari ei Huldasta löytänyt, mutta perusteli PN-3:n juuri sillä, kun Hulda on vielä kesken kehityksen. Niinhän nuo teiniprinsessat tuppaavat tuossa iässä vielä olemaan. Kovasti olin mielissäni Huldan esiintymisestä. Se seisoi paikallaan sievästi, antoi tuomarin kopeloida ja katsoa hampaat ilman hievahtamatta minnekään, ja esitti vielä kaupan päälle parastaan juoksussa: Rentoa ja matkaavoittavaa ravia.

Arvostelu kuului Reino Korpelalta näin:

"Musta vaalein merkein. Sopivan kokoinen. Hyvät mittasuhteet. Oikean muotoinen kevytlinjainen pää. Hyvä kaula ja runko. Sopiva raajaluusto ja kulmaukset. Hyvä hännän asento. Karvapeite voisi olla karkeampaa. Liikkuu tasapainoisesti. Rauhallinen esiintyminen."


Hulda 9 kk

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea hurrjasti ihan molemmille! Käytiin myös Sanin kanssa korkkaamassa Parkanon ShowHau -tapahtuma, oltiin jälleen SIN1! :D

Anonyymi kirjoitti...

Hei vaan. En tiedä onko multa mennyt ohi, mutta joko Hulda on ollut ekassa juoksussa? Meidän 6kk ikäinen porkkis nyt vähän näytellyt merkkejä, että olisi tulossa.

Vonotus kirjoitti...

Moikka! Huldalla oli ekat juoksut juu tuossa heinäkuussa, eli pauttiarallaa 8kk iässä. :)