maanantai 10. joulukuuta 2012

Kivut palasivat

Ruu kävi tänään lääkärissä. Lääkkeistä ja levosta huolimatta kipuoireet palasivat (takajalkojen järsiminen, syliin änkeminen normaalia enemmän ja välillä kun makoilee sohvalla niin pihisee vähän itsekseen.) Oiva kun osui Ruun takajalkoihin ohimennessään, niin tuli heti Ruulta rähähdys. Eli kipeä se on.

On paljon mahdollista että Ruulla punkkitauti on ehtinyt jo tehdä muutoksia hermostoon ja/tai aivoihin. Vein lääkärille aiempia Ruun röntgenkuvia ja mm. reilu vuosikkaana otetut selkä- ja lonkkakuvat ja nyt keväällä ja syksyllä otettuja kuvia mm. keuhkoista missä kuitenkin näkyy rankaa. Vertaa niitä nyt otettuihin selkäkuviin.

Lisäksi perjantaina selkäkuvassa siltä osin mitä keuhkoja näkyi, oli keuhkoissa pieniä tiivistymiä ja välillä iltaisin Ruu vähän yskiikin. Nyt Ruu sai opiaatti-kipulääkettä piikkinä, sekä opiaatti-kipulääke laastarin jonka vaikutus on pari päivää. (Ja reppana on ihan sekaisin). Lisäksi Gabapentinin annosta nostetaan. Nyt menee jo Rimadyl tulehduskipulääke täydellä annoksella, sekä Doximyciniä edelleen 150mg x2.

Nyt mietitään lähdetäänkö selkää paremmin kuvaamaan, koska se ei ole tässä tilanteessa se ainoa ongelma. Mitään isoja operaatioita tällä sairashistorialla ei ole järkevää lähteä tekemään, joten on hyvin paljon mahdollista että jos kipulääkkeet eivät ala tuomaan helpotusta, on tehtävä raskastakin raskaampi päätös.

Ei kommentteja: