keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Tallilla

Vietettiin tänään Oivan kanssa muutama tunti tallilla. Raton kanssa lähti leikit heti käyntiin ja mukuloilla oli mukavaa. Egoa Oiva ei enää juurikaan jännittänyt ja muutenkin tallissa tutkivat uteliaina kaikkea.

Turvevarastosta kehkeytyi oikein Oivan särkänniemi. Veti pentuhepulia pitkin turvekasaa kuin mielipuoli. Lopulta alkoi sukeltamaan turpeeseen - siis pää ihan kokonaan turpeen sisään ja siitä sitten viskeli sitä joka suuntaan. Ja monta kertaa. Tämä ihana leikki aiheutti porttikiellon turvevarastoon ja silmien huuhtelun. Oli meinaan päässä joka rööri täynnä sitä turvetta.

Raton kanssa ottivat pari kertaa vähän matsintynkää, josta Oiva aina selviytyi "voittajaksi" ja kuljeskeli sitten henkseleitään paukutellen ympäriinsä kunnes Ego tuli paikalle ja muistutti Päppylälle kuka täällä oikeastaan onkaan the boss! Sulassa sovussa pentustenkin leikit toki jatkuivat, ei vaan tartteis Oivankaan kuvitella olevansa joku suurikin tekijä... ainakaan vielä! :D Onneksi on näitä aikuisia kaverikoiria pitämässä pennulle kuria. Sekä Kaisan corgi Runo! Siinä vasta luonteikas pimatsun alku!

Ruu oli kotona huilaamassa. Päivä on ollut keskinkertainen. Ei mitään suurta muutosta mihinkään, ei kipuja, mutta ei kovasti innostumisiakaan. Paljon unta, ja se toipilaalle suotakoon. Varmasti ab kuuri väsyttää myös.

Ei kommentteja: