keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

6 purkkia antilooppia + Tuikkiksen treffaus

Alkaa taas järkytys laantumaan. Hain apteekista puhelinreseptillä 6 purkillista Doximyciniä. Nyt toivotaan vaan parasta. Edellinen kuuri loppui pauttiarallaa kuukausi takaperin, ja käsittääkseni nyt on otollinen aika oireiden alkaa uudelleen jos on alkaakseen. Tosin äskeiseen on lähteenäni pari erillistä kirjoitusta satunnaisilta foorumeilta joidenkin muiden kokemuksista.

Oireet kuitenkin edelleen sopii anaplasmoosiin, ja kuten todettu, lähes kaikki muu mahdollinen on jo poissuljettu. Soitin tänään vielä Vethaussiin ja kysyin voiko Ruulle antaa ensihätään kotoa löytyvää Loxicomia. Se välillä pihisee vaikka olisi vain pötköllään, niin kokeilen nyt auttaako kipulääke oloa yhtään. (Oireisiin voi kuulua myös lihas ja nivelkivut). Viimeksi doksisykliini alkoi auttaa muutamassa päivässä, joten kipulääkettäkään ei toivottavasti tarvita kuin parina päivänä.

Ruu sai kuitenkin luvan ulkoilla ja liikkua sen verran kuin siitä itsestä mukavalta tuntuu. Niimpä otin Ruun mukaan kun lähdettiin treffaamaan Tuiketta. Tuike leikitti Oivaa yli 2 tuntia ja Ruu seisoi rannalla haukkuen kepille joka ei suostunut olemaan ulottuvilla. Ruu siis ei pahemmin jaksanut kirmailla, mutta näytti sentään vähän iloisemmalta kun pääsi edes mukaan "retkelle".

p.s. Oiva ui!!!

Oiva ja vesihepuli

Tuike-mummin kanssa hippasilla

Vesipeto

Oiva innostui vedestä ihan tosissaan!

Duo Rumpula & Rumpula

Ruukkeli ja saippuakuplat <3

Oiva the sexmachine...
 
Vastavalo-Päppylä <3

Pieni porokoira suuressa maailmassa

Miten otetaan onnistunut perhepotretti isovanhempien kanssa? ...ei mitenkään... :D

Ei kommentteja: