perjantai 3. elokuuta 2012

Ratto yökylässä

Ensin isokoiran kuulumiset:

Ruulle kuuluu hyvää! Jaksaa leikittää pentua joka päivä ja yks ilta kipitti täällä ihan tohkeissaan iltavillin kourissa olevan Oivan perässä. :grin: Vapaana ulkoilua on harrastettu jo muutaman kerran viikossa noin kolme varttia kerrallaan. Jaksaa sen hyvin kun saa sitten huilata kunnolla siihen päälle taas. Uimiseen melkein riittää eniten virta kun siinä ei tule kuuma. Muuten vaikka vapaana onkin, pitää yllä rauhallista jolkottelutahtia ja kuumimmilla ilmoilla ollaan jätetty pitkät lenkit väliin ja menty sitten vaikka just uimaan tai makoiltu vaan kotona tuulettimen edessä. Doksisykliinikuuria on vielä melkein 2 viikkoa jäljellä ja hyvältä näyttää. :)

Sitten pikkupäppylä

Meille saapui hoitoon pariksi yöksi Ratto. Oivan mielestä se oli kerrassaan mahtavaa, Ruun mielestä ei. Mukulat painivat ja leikkivät taukoamatta ja ne oli välillä pakko erottaa kompostiaidalla toisistaan jolloin molemmat tyytyväsinä kellahtivat päiväunille. Ne ei siis kertakaikkiaan nukkuneet ellei niitä laittanut välillä erilleen.

Keskiviikkona otin pennut matkaan ja mentiin rivieeralle Kaisan lauman kanssa. Ruu jäi kotiin kun oli Kaisan urosten vuoro tulla riekkujaisiin. Lisäksi ollaan vielä vältelty toipilaan kanssa näitä parin tunnin lauman seassa riekkumisia. Mietin että miten pennut mahtaa jaksaa kun ovat jo päivän temunneet, mutta mitä vielä. Oiva veti sen sortin hepuleita että se sinkoili vaan sinkoilemisen ilosta. Ratto otti luonteensa mukaisesti iisimmin ja hengaili ja puuhasteli sujuvasti porukassa mukana. Ainoa kerta kun naperot vapaaehtoisesti nukkuivat riekkumisen sijaan samassa tilassa, oli kotimatka auton takapenkillä.

Oiva & Ratto

Ratto jyrää :D

Koiratanssia?

Tyyppejä rivieeralla. Kaikkiaan koiria oli mukana 9 kpl. :)

Ohjus-Oiva

Saharan-Sinko

Oiva ja ystävänsä Runo

Oiva

Ei kommentteja: