lauantai 2. elokuuta 2008

Taikarummun Charmikkaat

Taikarummun C-pennut, Ruun ja Tuikkeen lapsoset syntyivät tänään! 2 prinssiä ja 2 prinsessaa, kaikki mustia merkein. Isin ihania valkotassuja löytyy kuulemma kaikilta. :) Voi jännitystä ja ihanuutta! Pennut ja emä voivat hyvin ja Tuike tunnollisesti hoivaa jälkikasvuaan. Taikarummun pentublogi.

Otto oli tänään treffaamassa noutajatyttöjä Nukaa ja Dinaa. Tyypeillä oli huisin kivaa ja Otto sai pari hepulia niin että Nuka välillä hukkasi Oton. Dina on Oton mielestä vielä hieman ällö, mutta kauniisti Otto Dinan kanssa käyttäytyy. Otto kääntelee päätään pois kun se väistelee Dinan lähestymisyrityksiä ja välillä se murahtaa komentaakseen Dinaa. Kuitenkin niin ettei se satuta pentua. Enimmäkseen Otto on kuitenkin huomaamatta koko pentua ja paistattelee sen ihailussa ja suosiossa.

Ruulle ostin tänään kokeiluun pureskeltavia kasvipohjaisia siilejä, joita meillä on ollut aiemminkin. Matkaan lähti myös pienehköjä valkoisia (lue: rasvattomia ja mauttomia) nahkaluita, sekä perunapohjaisia mietoja puruluita. Nyt vaan varovasti tarpeeksi pitkillä aikaväleillä kokeillaan mikä Ruun massulle sopii, niin saa herra sentäs jotakin pureskeltavaa. Kieltämättä useampaan kertaan on käynyt mielessä miten paljon helpommalla oltaiskaan päästy ilman sitä suolistovirusta... No, Ruu on onneksi puuhakas, iloinen ja aurinkoinen itsensä, joten eipä tässä hätä ole tämän näköinen.

Otolle puolestaan ostin hammastahnaa ja PlaqueOffia. Huomasin sillä olevan ientulehduksen, kun sen kalvaessa ikenistä tuli verta. Tutkin sitten suuta ja monen hampaan kohdalla ienraja oli punoittava ja verestävä. Kieltämättä hammaskiveä löytyy ja henki haisee... Kokeillaan siis nyt ahkerampaa hampaiden harjausta ja paljon kehuttua PlaqueOffia. Viimeisen teho tosin alkaa näkymään vasta muutaman viikon käytön jälkeen.

Ensi viikolla suunnataan matka taas mökille ainakin pariksi yöksi ja kaveriksi saadaan Tanya. Merja tulee myös koirineen viipymään yhdeksi yöksi joten kyllä meillä siellä sitten koiria piisaa! Mökkireissua siis odotellessa ja Ruun pentusten elämänalkua seuratessa!

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Vielä kerran onnittelut tuoreelle isukille ! Ja tosiaan kiitokset Otolle jälleen kerran kärsivällisestä ulkoiluseurasta..

t. Noutajatytöt

Anonyymi kirjoitti...

Ruulle kiitos terhakoista pentusista :) Ja totta tosiaan, isin ominaisuuksia näkee jo nyt, ne kauniit valkoiset tassut ovat paikoitellen aika pitkälti valkoiset. Kahdella pennulla niskassa valkoinen läiskä, toisella isohko, toisella pieni. Ihkua Ruu, Ihkua!!!