lauantai 23. elokuuta 2008

Jänispaistia

Koirat sitten otti ja pyydysti jäniksen. Ja tappoi. Menin ammattikoululle aitaukseen juoksuttamaan koiria ja päästin koirat autosta irti. Ne meni aitaukseen edellä ja minä pistin portin kiinni. No sitten me se vasta huomattiin. Jänisparka oli jäänyt aitaukseen sisälle. Se oli sitten sen jänön menoa kun koirat pääsivät vauhtiin. Kaikessa karmeudessaan on pakko sanoa että se oli hienoa katseltavaa. Koirat elementissään saalistamassa. No jänis ei kauaa karkuun päässyt ja koirat kävivät siihen kiinni, Otto etunenässä. Siihen se jänö jäi sitten makaamaan ja kun en tajunnut antaa koirien hoitaa hommaansa loppuun oli se pitkäkorva itse päästettävä päiviltään. Vaikka eipä enää siinä vaiheessa henki paljoa pihissyt.

Koirilla silmät loistivat. Ne nuuskuttelivat kentän tarkkaan moneen kertaan läpi ja olisivat halunneet päästä portista katsomaan mihin jänön vein. Paska säkä jänikselle mutta elämä on.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Mulle kävi kanssa aiemman koiran kanssa samanmoinen keikka, mutta saaliina oliihan avopellolla joku pahnanpohjimmainen rusakonpoikanen. Kaikessa kauheudessaan oli sinällää mielenkiintoista nähdä, kuinka kaksi koiraa motitti yksissä tuumin pupuparan ja vaikka "lauman" alempiarvoinen koira sai jänön ekana hampaisiin, antoi saaliinsa mukisematta sitten pomolle. Siinä vaiheessa ehdittiin jo hätiin mutta pupu parka kuoli lienee shokkiin pari minuuttia sen jälkeen kun saatiin koirat irti. RIP.