lauantai 23. elokuuta 2008

T niinku Täyrellinen

On nuo koirat vaan niin Täydellistä sakkia, kun Otto tulee päivä päivältä paremmin toimeen vieraiden urosten kanssa ja Ruu nappasi näyttelystä ensimmäisen T:n niinku täydellisen.

Otto siis on oikein yllättänyt kun se koulussa metsäntuntemustunnilla aurinkovuoressa olisi pistänyt ihan leikiksi luokkakaverin leikatun uroksen kanssa! (kyllä, saatiin koirat mukaan tunnille) Ei mitään kitinöitä ja pörinöitä vaan tosi hupia. Meinasin silmät tiputtaa päästäni! Pari päivää myöhemmin ulkoiltiin kämppisnaapurin Heidin ja Pili-labbiksen kanssa. Koirat olivat vapaana. Ottoa hirvitti kyllä ja se aluksi vähän murisi, mutta kun se huomasi saavansa olla rauhassa se piti kiltisti vaan pientä hajurakoa Piliin. Ei mitään tappeluita! Tosin tämä vaati sitä että Pili on niin kiltti eikä haasta riitaa. Ottokin uskalsi sitten olla ihan kauniisti!

Ruu siis nappasi Valkeakosken KR näyttelystä elämänsä ensimmäisen T:n. Tuomari ei tykännyt Ruusta vissiin alkuunkaan ja tuli vielä toteamaan miten tämä on AIVAN liian iso ja se on PAHA virhe. Itseä koko homma vain huvittaa, mutta rotumääritelmässä lukee että tyyppi kokoa tärkeämpi. Eli ei PAHA virhe. Mittaustulokseksi saatiin kuitenkin "vain" 55,5cm. Meinasi jo naurattaa kun kehäsihteeri näpelsi harmaita ja ruskeita nauhoja mutta tuomarin kanssa kuitenkin valkkasi meille sen keltaisen. Hylätty oliskin ollut paljon kovempi juttu! :D

Ruu AVO T

Ruun tulos ei jaksa harmittaa, mutta tuomarin tuomarointi jaksaa ihmetyttää. Valkomerkkisellä porokoiranartulla oli liian vaaleat merkit (?). Merkit siis ihan normaalin kokoiset ja noh, valkoiset. Mitä muuta voi olla koiralla joka on väriltään musta valkoisin merkein? Erittäin arka narttu taasen sai heittämällä EH:n vaikka seisoi kokoajan häntä koipien välissä vaikkei siihen kukaan olisi koskenutkaan, puhumattakaan kun se väisti tuomaria kopeloitaessa.

No näitähän sattuu ja löytyy. Seuraava näytelmä Jyväskylän KV marraskuussa.

Ei kommentteja: