perjantai 18. toukokuuta 2018

Tokotreenit

Hieman hiljaista on ollut nyt blogirintamalla, mutta tänään räpsittiin treeneissä vähän kuvia. Reginan seuraamiset menee nyt suht kivasti, kun joka toinen toisto tehdään ruualla ja joka toinen lelulla. Ruoka vahvistaa ja ylläpitää teknisesti oikeaa suoritusta, mutta pallolla siihen saa vähän lisää virettä ja voimaa. Yhden toiston kerrallaan kestää pallolla tehdä ilman, että paikka alkaa rakoilla tai koira aueta.

Kuvat: Tiia Kakkonen

Suipilopäinen outo-nouto. Oikeasti, minne
sen pää on kutistunut?!? :D


Vahvistellaan kapulanpitoa kirmailemalla yhdessä
Tämä oli nyt toinen kerta kun Reginan kanssa tehtiin noutokapulalla yhtään mitään. Reginan mielestä kapulan maavara oli vähän pieni. Taidan kokeilla ensikerralla ohjatun noudon kapulaa, kun ei mulla isompaa sorvattua kapulaakaan ole. On tehty vauhtinoutoja joissa vaihdettu kapula palloon, sekä sitten kuvan mukaista yhdessä kirmailua.

Hulda palasi tänään tokotauolta takaisin treeneihin ja oli täynnä virtaa. Liikkeiden tarkkuus ei ollut paras mahdollinen, mutta intoa kyllä piisasi, joten olen luottavainen että tekemisen tarkkuuskin siitä petraantuu kun vähän vahvistelee alkuun apujen kanssa haluttuja juttuja. Mutta seuraaminen sujui, ja se oli aika mahtava juttu se!

Sivulletuloja etujalkatargetilla

Seuraamista

"Liki!"

Seuraamista

Ei kommentteja: