torstai 10. toukokuuta 2018

Enimmäkseen jälkitouhuja

Aamulla paistoi aurinko kirkkaalta taivaalta, joten mikäs sen mukavampaa kuin osallistua match show'hun, vallankin kun kerrankin sellainen järjestettiin omalla kylällä. Regina sijoittui isojen pentujen luokassa ollen PUN 2.



Seuraavaksi noukittiin Hulda kyytiin ja ajettiin jälkipellolle. Reginan kaksi lyhyttä suoraa jälkeä vanhenivat noin 20 minuuttia. Meillä on jäljellä pieni ongelma, kun huonot namit ei kelpaa, ja moni hyvistä kerää muurahaisia ja siihenkös jäljen ajo tyssää sitten nopeasti. Tällä hetkellä mennään HauHaun täyslihaherkuista tonnikalanameilla. Kertaalleen Regina teki tosi hienon jäljen, mutta nyt pari viimeistä kertaa se vähän jää ihmettelemään, eikä namit siellä jäljellä ihan hulluntavalla motivoi syystä tai toisesta, vaikka niistä ihan kyllä tykkää.

Tänään sitten vain hiljaa odottelin pitkän tovin kun Regina alkoi kesken kaiken seisoskella jäljellä ja katsella maisemia. Lopulta vähän tuuppasin sitä pyllystä liikkeelle, jolloin se ikäänkuin käynnistyi uudelleen ja jatkoi jälkeä niinkuin ei olisi ikinä sitä keskeyttänytkään. Sellaisen huomion kylläkin tein, että sitä taitanee ahdistaa liinat jos ne yhtään kiristyvät kainaloissa. Toinen jälki menikin sitten paremmin, kun pidin liinat löysällä. Ensikerralla vaihdetaan kyllä valjaisiin, ja kokeillaan toimisiko paremmin niillä. Tässä nyt kuitenkin pieni videonpätkä ensimmäiseltä jäljeltä. Video alkaa kesken siitä kohdasta, kun Reginalla on pause päällä.


Pause selätetty, Reginan päivän toinen jälki

Huldan jäljestä ei ole kamalasti kerrottavaa, koska kaikki sujui niin mahdottoman hyvin. Huldan jälki vanheni tunnin verran, oli 100-150m pitkä (kamalan vaikea arvioida!), sisälsi yhden 90 asteen kulman ja kolme esinettä. Hulda toimi ihan valtavan hienosti koko jäljen alusta loppuun ja ilmaisi kaikki esineet omatoimisesti. Huldalle kylvän jäljelle Natural Menua (tai Platinumia kun edellä mainittua saa huonosti mistään). Huldan jäljellä tyhjiä peräkkäisiä askeleita on kaikkea väliltä 2-10, eikä ne ole tuottaneet ongelmia. Videolla pätkä Huldan jälkeä, jossa yksi esineen ilmaisu.



Huldalla homma hanskassa!

Ei kommentteja: