sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

Viikonlopun harrastukset

Vihdoin eilen päästiin seuraamiskoulun toiselle tunnille. Katsottiin ensin miltä meno näyttää nyt, ja hyvältä näytti vaikkei saikun takia hirmuisia määriä ole pystytty treenaamaan. Alkutreeni oli kuitenkin ollut onnistunutta, joten harjoitusta vaikeutettiin. Tai Hulda edelleen suoriutui siitä ihan helposti, mulla oli vähän siinä tekemistä... Huldan paikka on jo sen verran vakiintunut, että se pysyy oikeassa kohdassa vaikka namikättä jo nostettiin irti kuonosta. Jee! Mun pitää vain olla tarkkana, että kun virittelyn jälkeen otan Huldan seuraamispaikkaan, niin maltan itse tehdä sen huolellisesti ja rauhallisesti, ettei mene hosumiseksi.

Tänään sitten käytiin treenailemassa helppoa agilitya hallilla. Tavoite oli vain pitää vauhdikkaasti hauskaa, ja korjailla motivaatiota liian vaikeiden harrasteluagilityn ratojen jälkeen. Hieman oli sivusuunnassa irtoaminen ottanut takapakkia, mutta muuten sujui tosi hyvin ja Hulda oli sitä mieltä, että tämä on sittenkin tosi kiva harrastus. Harjoitus oli koko hallin mittainen iso kahdeksikko, johon risteyskohtaan puolenvaihdoksi tein takaaleikkauksen. Muuten esteet olivat pääosin putkia ja hyppyjä. Yksi pituus oli "radalla" myös.

Kotona ollaan hinkattu nyt keppejä, ja niissä ollaan hieman edistyttykin. Tältä päivältä jää tosin seuraamisharjoitukset nyt heti välistä, sillä otti tuo aamun agitreeni ohjaajalla vähän voimille. Mutta ehdottomasti huomenna on päästävä seuraamista tekemään! Ihan sormet syyhyää treenien pariin. :)

Ei kommentteja: