sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Vertailukuvia

Taisin mainita siitä, miten tuntuu että Elmon vointi jumittaa. Onneksi on tullut otettua jotakin kuvamateriaaliakin, sillä huima parannus on tapahtunut suun haavaumien kanssa ihan vaan parissa viikossa!
Armaksella sen sijaan on ilmennyt viimeaikoina satunnaista oksentelua. Mitään ei kuitenkaan tule ulos ja koiruus on pirteä kuin mikä, joten tuskin se mitään kovin vakavaa on. Päätin että jätän nyt kuitenkin huomisesta alkaen kipulääkkeen taas kokeeksi tauolle, josko se puklailu siitä rauhoittuisi. Jos sitten tuntuu, ettei se pärjää ilman kipulääkettä vielä, niin pitää siinä kohtaa ottaa luuri käteen ja kilauttaa eläinlääkärille.

Harmi kun en edelleenkään saa niitä videoita mun luurista intternetin ihmeelliseen maailmaan, jotta voisin laittaa videota miten hyvin se porskuttaa. Onnistuiskohan linkitys facebookkiin? Käykää kokeilemassa täältä: https://www.facebook.com/sanna.huittinen/videos/10205624149183204/?pnref=story

Toimiko? Jos ei, niin laitetaan edes pari kuvaa. :D Armas ei vaan voi ymmärtää miksi tuossa tiellä pääsee vaan vähän pyörähtämään, eikä pääse oikeasti lenkille... Hajuja riitti tuossakin kohdassa. Siitä kipitti aamulla 7 peuraa...Wazzup?

Ei kommentteja: