maanantai 27. huhtikuuta 2015

Tuhkavuorten agilitypäivä

Eilen aksailtiin Tuhkisporukalla. Armas harjoitteli omaehtoista oivaltamista ja esteen tarjoamista. Sen verran hyppyesteet on Armakselle tuttuja ennestään, että mielestäni se meni oikein hyvin. :) Lisäksi tuumailtiin etupalkkaa renkaan avustuksella. Putkiahan Armas yleensä rallittaa hyvällä vauhdilla, mutta sitten kun putkelle odotettiinkin Armaksen omaa esteen suorittamisen tarjoamista, niin sitten saatiinkin odotella. Se vaan istui mun edessä napottamassa, että anna karkki! :D Se on niin ehtinyt ehdollistua siihen, että namit on mulla.

Ajattelin Elmon olevan edellisen päivän lammaspaimennuksesta väsynyt, mutta mitä vielä. Elmo teki hienoja saksalaisia käännöksiä ja pakkovalsseja, sekä irtosi ihan hyvin esteille. Vaikka toistoja tuli aika monta, niin Elmo pysyi hyvällä ja iloisella mielellä. :)

Tänään harjoiteltiin pienet pätkät kotona, ja Elmon kanssa muisteltiin saksalainen käännös. Tai lähinnä minä yritin muistella, että mitäs siinä tapahtuikaan... Armas puolestaan harjoitteli pideltynä olemista ja siitä etupalkalle sinkoamista. :)

Ei kommentteja: