maanantai 20. huhtikuuta 2015

Agilityesteitä ja antibioottia

Rakennettiin uusi agieste! Pihakokoelmaa on nyt siis vahvistettu kotikutoisella puomilla.

Armaksen tyylinäytteet
Ja Elmo!


Viikonlopun aikana Elmo piristyi huomattavasti, ja sillä tuntui virtaa riittävän koko viikon edestä. Elmo pääsi sunnuntaina lenkille hihnassa, mutta se ei estänyt sinkoilemasta vielä pihassakin.

Elmon hepuli

Armas vauhdissa!

Tänään maanantaina Elmo oli taas aavistuksen väsyneemmän oloinen, joskin ei onneksi lähellekään niin vaisu mitä viime viikolla. Muuten vointi on kaikkiaan parantunut, mutta nieleskely ei ota helpottuakseen. Itseasiassa pariin kertaan olen kuullut Elmon köhivän esimerkiksi juomisen jälkeen.

Soitin siis eläinlääkäriin, että mitä tehdään, vieläkö voidaan odottaa nieluoireiden helpottamista. Lääkäri kuitenkin määräsi Elmolle 10 vrk antibioottikuurin Synulox 200/50mg 1 tabletti 2 kertaa päivässä. Yritämme siis vielä hetken aikaa ottaa iisisti, niin eiköhän se siitä kun ab alkaa tepsimään!

Elmo on muuten kaikista koirista mitä mulla on ollut, ehdottomasti suurimmalla tyyneydellä kauluriin suhtautuva. Ilme on juuri sellainen, että "No tämäkin v**tu vielä!". Ja sitten se vaan on. Pari kertaa se on kokeillut saako kaulurin pois vähän tassulla laappimalla, ja todennut että näköjään ei. Eilen se halusi tulla viereen nukkumaan, ja lähes vielä samalle tyynylle mun kanssa (kostoksi varmaan), ja oli vähän ahdasta jakaa tyynynsä koiran kanssa, jolla on vastaanotin päässä. :D Onneksi kauluria ei tarvita kuin öisin ja yksinollessa esim. kauppareissun ajan, ja kunhan nuo nieluoireet helpottavat, niin päästään siitäkin. 


Ei kommentteja: