sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Koiratreffejä ja agilityä

Eilen huristeltiin koirien kanssa Hyvinkäälle tapaamaan muita Erikoisia. Karkeloihin saapui Oivan lisäksi Toi ja Runo. Mukana oli myös liuta aikuisia koiria.

Oiva

Vauhtia piisas niin että kuvat oli tätä luokkaa. Oiva, Toi ja Runo.

Kiharakarva-Pulppu ja muut isot koirat nakin kerjuussa.

Oiva vipattaa

Ruu toiveikkaana

Taikarummun Erikoisia: Oiva, Toi ja Runo

Tänään oli vuorossa Oivan agility. Mentiin eri ryhmään kuokkimaan, kun päästiin sinne korvaamaan meidän poissaolo. Kokonaan uutena asiana tehtiin puomi kokonaisuudessaan. Oivalle ei tarvinnut muuta kuin antaa lupa kiivetä, niin sinne se vaan mennäkipitti ja hienosti osasi (namilla avustaen) jo aavistella alastulon pysähdystä. Joskin se kuulemma vois hidastaa jo vähän aiemmin. Mutta hienosti se teki koko jutun. En edes kesken puomin suorituksen lähtenyt namilla ohjailemaan, kun siinä ei tapahdu muuta kuin tapaturmia kun koira kyttää nakkia eikä puomia...

Lisäksi otettiin yksitellen pussi ja verkotetut kepit. Muuten tehtiin itsekseen yksittäisiä esteitä. Varsinkin keinulla bang game sujui todella hyvin. Oivalla alkoi olla jo vauhti päällä että äkkiä! En tiedä kumpi siitä on hauskempaa: Nakin saaminen vai itse keinun paukuttaminen. :D

Loppuun otettiin suora putki jonka jälkeen suorassa linjassa hyppy. Mun pitää kuulemma opetella juoksemaan heti alusta alkaen kun on nopea koira. I know!

Pari kertaa juuttui Oiva nenä lattiaan nuuskuttamaan tai kesken matkan haahuilemaan ilmavainun perässä, kun ryhmässä oli juoksuinen narttu. Olkoonkin että oli juoksuhousut jalassa. Vaikka ihan hyvin Oiva teki kaikki tehtävät, sitä vaan nokka vei harjoitusten välissä, ja pari kertaa sitä ei meinannut palkka (leikki) kiinnostaa kun tuli the Tuoksu.

Ei kommentteja: