maanantai 12. marraskuuta 2012

Hallitoko nro 2

Joo-o ja morjens! Ruu haukkuu enemmän kuin ikinä. Virtaakin oli toki taas enemmän kuin laki sallii, sillä koko viikonloppu meni levätessä. Perjantaina molemmilla koirilla oli työpäivän aikana alkanut jumalaton vesiripuli (maton-, lattian- ja seinänpesua...). Ruikuli loppui seuraavaan päivään mennessä yhtä nopeasti kuin oli alkanutkin. Tänään oli lyhyt työpäivä, joten käytiin koirien kanssa kolmenvartin metsäkirmailut. Ja paskassa kierimiset. Mä olisin tän osion halunnut skipata... Jos ei ole pestävänä paskaisia mattoja, niin sitten koiria.

Ehdittiin siis metsäulkoilla edes jonkin aikaa, mutta silti virtaa riitti. Hyppyä ei otettu ollenkaan liikkeenomaisesti, vaan hulluteltiin niin että Ruu innokkaana oli menossa hypylle. Viime kertoinahan Ruu on tehnyt sitä että meinaa lähteä hyppyyn, mutta ei sitten hyppääkkään. No nyt ainakin hyppy oli tosi hauska juttu - joskin mun tuurilla se sitten kokeessa varastaa sinne ominluvin loikkimaan... :D On tullut nähtävästi liikaa varottua sitä hyppyyn varaslähtemistä, ja nyt Ruu ei ole ihan varma että jaa niinkö nytkö vai vaiko eikö?

Muuten haukkumisesta huolimatta meni aika hyvin. Liikkeestä seisominen oli vähän haparoivaa, tarjosi välillä maahanmenoa tai istumista nöyränä, kun olin sitä haukkumisesta komentanut (ilman toivottua vaikutusta). Lisäksi käsky oli melko kovaääninen että se oman haukkunsa yli mitään kuuli.

Paikallamakuussa se on nyt keksinyt vinkumisen. Mikä on ärsyttävää kun se on kohta 7 vuotta osannut paikallamaata ihan hiljaa. Ruuta taitaa alkaa nyppiä ALOn liikkeet kun aina kaikki on niin samanlaista. Pitääkin muistaa ottaa tässä sisällä lyhyenmatkan piilopaikallamakuuta, jos se vähän toisi vaihtelua.

Muuten se tosiaan seurasi kauniisti ja innokkaasti (mutta haukkuen), tuli luoksetulot täysiä ja hienosti sivulle (mutta haukkuen), teki hienonhienoja nopeita liikkeestä maahanmenoja (mutta haukkuen)...

Ei kommentteja: