lauantai 21. huhtikuuta 2012

Toivutaan

Ruu on ollut nyt kaksi päivää yskimättä ja muutenkin kokolailla normaalin oloinen. Tulehduskipulääkekuuri loppui eilen, antibiootti jatkuu vielä. Ruu on edelleen täysin levossa, pihalla käydään vaan asioilla. Ja kyllä herraa taas pihalla kaikki haisut kiinnostaa entiseen malliin.

Illalla Ruu alkoi olla sen oloinen että jotakin tarttis nyt saada vähän tehdäkkin. Päätin siis ottaa viiden minuutin olohuonetokot. Liikkeestä maahanmenoa. Istu-maahan-istu vaihtoja ja liikkeestä seisomista. Jälkimmäiseen Ruu yritti aluksi tarjota istumista, mutta raivasin vähän lisää tilaa siirtämällä pyykkitelinettä, niin alkoi tämäkin onnistua hienosti. Joka liikkeestä ihan vaan muutama onnistunut toisto.

Loppuun kahden minuutin paikallamakuu ilman välipalkkoja. Noin viisi askelta mahduin ottamaan etäisyyttä. Homma hanskassa! Enempää ei reenailtu kun vaikka kuvittelis ettei olohuonetokolla saa viidessä minuutissa kovin suurta rasitusta, niin Ruu on kuitenkin aika intopiukea tokottelija enkä halua ottaa mitään riskejä paranemisen suhteen. Tuntui tämä pienikin puuhatuokio olevan Ruulle tervetullut ja se malttoi alkaa iltaunille. :)

Nyt onkin hyvä huilata, kohta saattaa olla pentu talossa... ;)

Ei kommentteja: