maanantai 29. maaliskuuta 2010

Lääkärisä

Mää päätin alkaa paskalakkoon! Lauantai-iltana tuli ruuan jälkee maha vähä kippeeks ni sillo oli pakko viä käydä ihan vähä, mut simmää päätin etten ennää käy! Se oli aika hyvä konsti ku si sunnuntaina mutsi ulkoilutti mua tosi paljo ku se aatteli et juokseminen laittas hommat toimiin, mutta empä vaa alkanu! Päätin vaa lisäks alkaa yäkkäileen. Siittä seuras sitte se maanantaina mää pääsin aamulla melkein tunnin lenkille ennen ku mutsi lähti töihin, mutta emmää alkanu sitte vieläkään.

No si kävi sillai et mutsi tuli iha hermona töistä, ku se oli kuulemma ajatellu et jos mää olen vaikka sualitukoksee täälä kuallu ja taas se lenkitti mua hetipaikalla tunnin. Mulla oli kyä si jo kiältämättä vähän huano olo ja mää pyärin pusikoissa ja vähän vinkusinki mutta sitte se kakka ei enää tullukka ku mää ajattelin lopettaa mun lakon! Kiitokseksi mutsi tyänsi mulle peräruiskeen sinne minne aurinko ei paista ja mää kiljuin sitte sen mukasesti!

Mutsi sitte soitteli eläinsairaalaan ja sano et ne halluu ottaa musta siä röntkenkuvia. No joo, kuvata mua kaikki haluu ku oon komee, mutta en olis kyä lähteny sinne jos olisin tiänny mitä siä tehhää! Sen kuvaamisen lisäks mua pisteltiin monta kertaa neuloilla (laskin et noin 5 kertaa) ja sitte ne kaiveli mun takalistoo ja laitto lisää sitä peräruisketta! Siä oli ihan kamalaa. Mua väsyttiki si jo nii paljo et oikasin siihen lääkäriaseman lattialle pitkin pituuttani. Si koitin alkaa leikkiin kuallutta ku se tohtori tökki mua niillä neuloilla mutta ei se auttanu!

Ne sano et mulla o ummetusta (no hei haloo, olisin mää sen kai ittekki tiänny!) mutta sitte mun tulehrusarvoisaki oli jottai vikkaa. Ja koska mää en ole mikään tavis ni ne arvot oliki liian alhaalla, mut seki kuulemma kertoo tulehruksesta. Natriumiarvosaki oli vähän heittoo mut ei se lääkäri si siittä hualestunu.

Muhun si tyännettiin lääkkeitä ja kotiintuomisiks saatiin kans antilooppikuuri, kipulääkettä, niitä pirun peräruiskeita ja jottai muuta ummetuslääkettä. Mutsi meinas tarvita kans jottai syrämmentahristinta ku se näki laskun ja mää sanoinki et olis ny ostanu sillä rahalla vaikka mulle herkkuja!

Oli kyä nii rankka päivä, että ny aion vaa nukkua lopun ehtoota.

3 kommenttia:

Ceraci kirjoitti...

Koitaha ny alkaa tulostelemaan. Pidemmän päälle alkaa varmaan tulla tuskanen olo. Mää en noista paskalakoista niin perusta, kivampaa on paskoa joka kerta, ku pääsee ulos. Ja joskus vähä sisällekki, tiätää emäntä, että on ollu liian kauan pois. :D

-Viima-

Vonotus kirjoitti...

Mää keksin sitte taas pari päivää sitte raastaa mutsin hermorakennetta juoksemalla piikkilankaan, mut ei mulle siinä mitää käyny.

Oona kirjoitti...

oot sää vaan aika äijä!