keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

Perus ulkoilua

Moro taas! Mää pistän ny vähän kuvia musta ku mutsi on raahannu tota kameraa mukanaan. Ny ei kuulemma näpikkä jääry kuvatesa ku o mun makuuni tommonen lähes trooppinen +5 astetta lämpöö. Näisä kuvisa mei ollaan tosa meijjän lähimettäsä ja ihan kiva mettä seki on. Mutsi o ollu vähä kipeenä eikä se jaksanu kävellä ilvesmettään asti, ja siks määki pääsin eilen vaan puolentunnin hihnaköpöttelylle. Vähänks oli tylsää! No, tänää mää sain taas yli tunnin juoksennella ja täsä siittä ny o si kuvia:














Täsä mää si taas huuran mutsille ku se ei heitä tota keppiä mulle. Huurettiin muute sillo viikonloppuna Otonki kans ku törmättii si hämärässä ekaan irtokoiraan täälä. Se ohitti meitit jo kerran ja si se vähän matkan päästä pääsiki sen narunjatkeelta irti. Se juaksi ihan suaraa meitä kohti ja se oli joku semmonen amstaffi tai joku muu semmonen tappelukoira ni mää si päätin suojella mutsia ja huusin
karvat pystysä räkä suusta lentäen sille rakille et ei tartte tänne tulla s**tana ja si Ottoki alko huutaa mun kans.

Se koira si päättiki viimehetkellä juasta meistä ohi ja niin oli taas mutsi pelastettu. Otto sano viä pari valittua sanaa sille narunjatkeellekin ku se siitä kirmas koiraansa pyyrystään. Mei ohitettiin se koira si sattumalta uurestaan toisessa kohtaa ja si mei oltiinki ihan iisisti ku se toinenki koira tajus olla hyäkkäilemättä mihkää. Sillä oli kyä nii sirpsakat sääret et saatto se olla narttuki, mut ei sitä siinä vauhrisa tajunnu tyäntää naamaansa sen takapualee ja tarkastaa.







Mutta jos tähän päivään palataan ni täsä o musta tämmöne ylväs kuva ku mää imeskelen tota jäätynyttä keppiä. Ei o kaikki koirat tämmösiä kulinaristeja ku mää. Tää sopis melkein jo johkii semmosee ihmisten jäätölömainoksee misä ämmät imeskelee magnumeita ja muita dumletuutteja silmät kii. Paitsi tää olis tiätty semmonen miähekäs versio.















Si mää valkkasin tähän loppuun tämmösen perus pärstäkuvan ku mää si aloin kyttäillä maisemia ja luulin jonku peipenki siä näkeväni. Mutta ei mulla taas tälle päivälle o muuta asiaa. Se o Mortonki!
Posted by Picasa

3 kommenttia:

Oona kirjoitti...

Hianoo isi! Iha oikee että puolustit emäntää kaikenaamilman irtorakeilta! Määki laiton eilen illalla Hämeenkosken ojennukseen, ku pimeellä ku mentiin iltapisuille ni jossai haukku koira ihan kummallisesti. Ja mää sitte tavoistani poiketen aloin haukkuun sille naisellista tuskaani kans ja menin pöpelikös sinnetänne ja äisköä oli jo iha paniikis että mä lähen hukkaan. No emmä tietty menny, kunhan ilmotin kaikille potentiaalisille uroille että sopii tulla kylään kohta, mä ootan täällä!

Oona viel kirjoitti...

Pai tö vei, hianoo että teil on nyt kamera, ihania kuvia!

Vonotus kirjoitti...

Kyllä mää tulisin kans kylään, mutta se ei taitas jotenki olla soveliasta? Mää kyä kuulin et sillä sun nelijalkasella äitilläs olis taas naimisiinmenoaika kans, ja voikko kuvitella et mutsi meinas et me mennään treffaamaan sitä vasta sen jälkeen? niinku joskus kuukauden päästä? Kyllä mää olisin mieluusti menny taas naimisiin ja olisit saanu sisaruksia.