lauantai 3. huhtikuuta 2010

Terve!

Mortonki! Mää olen taas ihan kunnossa! Olin tänään vähän täällä sisustanut sillävälin ku mutsi oli töisä. Emmää mitää isoo, vähän vaan semmosta pikku siivoilua.

Ensinnäkin: Mun mielestä täälä oli sänky pedattu huonosti. Tyyny oli laitettu sinne peiton alle, ja miten mää muka sitä voisin käyttää ku se on siälä? Mää otin sen si siihen peiton päälle, pauttiarallaa keskelle sänkyä. Petasin mää vähän niitä peittojaki uuteen uskoon ja hyvät unet siinä si saiki.

Mutsi oli jättäny mulle tohon sohvalle ton tyynymiähen. Se oli pessykki sen ku se oli kuulemma jo menny liian karvaseks sen makuun. Pah, mää sanon. Olis edes tyynynainen, mukku se o miäs. Sen pairasaki o uroksen merkki, ja muut uroksen ku mää kuuluu täsä huushollisa lattialle! Nih! Ainaki jos multa kysytään.

No, si ku olin tiputtanu tyynymiähen lattialle, ni huamasin et se o kyä vähän liian lähellä mun petiä (vaikka nukuinki siinä sängyssä). Mokomaan untuvahöyhenäijään en enää koskenu, ni mää si kasasin puolet mun pedistä sillain sopivan kauas siitä ukosta.

Ja ettei mutsi osais epäillä mua ni nukuin si kuitenki sohvalla ku se tuli kotiin...

Ei kommentteja: