torstai 11. syyskuuta 2008

Otto & Oton naiset

Otolla on ollut vientiä naisten keskuudessa. Tiistaina ulkoiltiin puolitoista tuntia Mian ja doggityttöjen kanssa. Keskusteltiin täällä olleesta suuresta kennelyskähysteriasta. Kukaan ei vaan tunnu tietävän kenellä se sitten olisi. Mia tiesi pari koiraa jolla se oli ollut ennen koulun alkua ja ne koirat olivat olleet jo terveinä useamman viikon. Samoin viimeviikolla oltiin ulkoiltu muutenkin yhdessä, niin tarttunut se jo olisi. Kummankaan koirilla ei siis ole oireita joten uskallettiin ulkoilla yhdessä.

Otto on kehittänyt hyvän taktiikan leikkiä doggien kanssa. Se on kipakasti ilmoittanut millon hänen sietorajansa yli on menty. Dogit ovat huomanneet että tuo tyyppi tahtoo leikkiä ja se tahtoo mennä hippaa. Mutta siihen ei saa koskea. Keskenään tytöt hippaavat ja kamppaavat toisensa painiin, mutta Otto jäisi tällaisessa leikissä vähän alakynteen. Hauskaa koirilla on keskenään ja hippaillessa Ottokin saa pinkoa ihan tosissaan. Kuitenkin se uskaltaa jo rennommin leikkiä isojenkin kaverien kanssa.

Eilen ulkoltiin tunnin verran Zippi-tytön kanssa. Niitä on hauska katsella kun ne on jotenkin niin samanoloisia ja -kokoisia. Mustia iloisia sekarotuisia. Luppakorva ja pystykorva. Ja hupia piisaa keskenään. Yhdessä lutataan ojassa, kaivetaan myyränkoloja ja juostaan hippaa.

Ei kommentteja: