tiistai 16. syyskuuta 2008

Jälkiä II

Tämähän on hauska harrastus. Ja käy äkkiä. Päivisin kun ei Ottoa voi pitkäksi aikaa jättää yksin kotiin, niin tällainen koirien pissatus -jälki sopii mainiosti. Ruu löysi taas jäljen heti ja löysi kaikki 4 namikohtaa jotka olin matkalle jättänyt. Yhden olin itse jo ehtinyt unohtaa ja muistin sen vasta sitten kun Ruu löysi sen. Aika pätevä koira.

Eilen koirat pääsivät puomitien lähelle pellolle juoksemaan. Hirmuisesti oli virtaa kummassakin ja elämä ruohikossa ihanaa. Hippaa, myyräjahtia ja loikkimista heinikossa. Kenenkään satoa tuskin tallataan kun ruoho paikoitellen on jo kellastunut ja kuollut ja joku jollakin mopollakin kamlat runtimisjäljet jättänyt. Mun pellonviljelytietämyksellä tuosta ei enää edes säilörehua saa. Mutta hirvikärpäsen noukin päästäni. Tulisipa pian yöpakkaset niin katoaisivat mokomat joskus.

Tänään lähtö taas takaisin koululle ja huomenna alkaa talliviikko. Nyt lupaan ja vannon että teen Otollekin jälkeä. Koululla odottaa sukkahousut ja tonnikala. Jos vetäisi sänkkärille kunnon pitkän mutkittelevan jäljen. Toisen voisi tehdä metsään. Peltoa piisaisi kyllä ihan "oikeaankin" jälkeen, kun saisi aikaiseksi tehtyä. Pitääkin pakata jälkimerkit mukaan.

Ei kommentteja: