maanantai 29. syyskuuta 2008

Autoja ja kyläilyä

Viikonloppuna oli aika luopua tunnollisesta koirankuljetusvälineestä Hondasta. Koirat pääsivät autokaupoille mukaan joten on niidenkin tullut autossa istuttua aika paljon viikonloppuna. Uudeksi menopeliksi löytyi siisti Mazda. Koiria tosin ei saa takaluukkuun, vaan matkustavat takapenkillä. Tai saa ne takaluukkuun mutta sitten ovat kirjaimellisesti takaluukussa pimeessä, eli ei.

Perjantaista lauantaihin oltiin siis Tammelassa. Lauantaina ajeltiin kotiin Hämeenlinnan kautta ja käytiin äidillä ja Juhalla kylässä. Juha tietenkin tapansa mukaan lahjoi koiria nakeilla. Kahvinjuontien jälkeen Otto oli päättänyt sitten lahjoa itse itseään kun tarjoilu kerta loppui. Tulin vessasta ja keittiössä Petri venyttää Oton niskanahkoja. Petri ja Juha olivat istuneet olohuoneessa kun keittiöstä oli alkanut kuulua rouskutusta. Ruu oli olkkarissa joten vaihtoehtoja on tasan se että Otto on pöydältä ottanut piparin. Mistään muusta kun ei voi sellaista syömis-rouskutusta kuulua, ei vaikka olisi vaan murusia etsinyt.

Otto sai hetkeksi komennuksen jäädä makaamaan mun jalkoihin. Kovasti se yritti hakea ensin hyväksyntää muilta mutta käskin sen vain takaisin paikalleen. Pitkävihaisuus ei koirien kanssa oikein toimi joten noin 5 minuutin makaamisen jälkeen vapautin Oton. Se tosin katsoi parhaaksi jäädä edelleen makaamaan paikalleen kun hyvä asentokin oli löytynyt. On siinäkin, koira täyttää seuraavaksi 5v ja käytöstavat on ajoittain näemmä unohduksissa.

Ei kommentteja: