keskiviikko 27. helmikuuta 2019

Valeraskaat treenikoirat

Jos porokoiralla harrastaminen ei ole ajoitain riittävän masokistista toimintaa, niin harrastappa kahdella valeraskaalla porokoiralla... :D

Nyt on sujahtanut useampi treeni ohi päivittelemättä blogia. Palkanvalintatreeniä on molemmilla koirilla alla 3 treeniä, jonka lisäksi on aloitettu palkkalelun valinnan harjoittelua. Hulda valkkaa lelua kerta kerralta tarkemmin (aluksi vain nappasi lelukasasta sen tutun vinkulelun), mutta päätyy aina siihen samaan vinkuun. Reginaa vaivaa ilmeisesti myös valeraskaus, eikä sitä ole nyt hetkeen kiinnostanut leikkiminen treeneissä. Se kyllä valitsee lelun, mutta ei kiinnostu sillä leikkimään, tai jaksaa kerran juosta perään jos on jokin heitettävä lelu. Luulen, että nyt annetaan hormonien tasaantua, eikä yritetä väkisin leikkiä. Regina kuitenkin normitilassa leikkii tosi kivasti. Tämä tuo toki hieman haastetta myös tuohon palkan (lelu/nami) valinnan harjoitteluun targeteilla, kun lelut ei nyt oikein nappaa...

Regina on tehnyt hieman tokotouhuja agilityn ohella. Tokossakin se on hieman ailahteleva tällä hetkellä, mahdollisesti siihenkin valeraskaus vaikuttaa, mutta välillä tekee tosi hyvällä pössiksellä juttuja. Tässä joitain videoita muutamien treenien takaa, kun videoitiin Reginan tokoja:




Ja joku agilitypätkäkin tallentui videolle viikko sitten:


Hulda on valeraskaana niin ikään. Se pesii tällä hetkellä sohvannurkassa ja keksii treeneissä toisinaan omia lisäosiaan liikkeisiin. Tässä nyt jotain suht järjellistä toimintaa:


Huldalla nämä ovat nyt toivottavasti viimeiset pesimiset, sillä olen varannut sille ajan sterkkaukseen. Siihen on nyt kuitenkin vielä kuukaudenpäivät aikaa, jotta on nykyinen pesimisaika saatu lusittua alta pois. Loppuu sitten siihen kivuliaat juoksut ja voimakkaat valeraskausoireet, kun ei nyt niitä pentujakaan sitten ole Huldalle tulossa.

Ei kommentteja: