lauantai 2. helmikuuta 2019

Agilityn aamutreenit

Tänään herättiin Reginan kanssa ennen kuutta aamulla, jotta oltiin kahdeksaksi reippaina ja veryteltyinä hallilla, sillä oltiin sovittu kaverin kanssa yhteiset treenit. Tällä kerralla hallissa ei ollut valmiina rataa, ja se sopi suunnitelmaan hyvin, sillä oli tarkoituskin tehdä monenlaista pienempää harjoitusta.

Aloitettiin kahden esteen harjoituksella, jossa koira lähetetään ensimmäisen hypyn kohdalta irtoamaan toiselle hypylle. Tätä ei olla hetkeen taas tehty, mutta hyvin on Reginalla ajatus tästä harjoituksesta muhinut, ja ensikerralla vain lisää välimatkaa esteille.
Lisäksi tehtiin keppejä, 2o2o puomin alastulolla, tutustuttiin kehyksettömään renkaaseen (ei ongelmaa), ja rallateltiin pari loppusuoraa (hyppy - hyppy - putki). Mutta tärkeintä ja parasta oli se, että meillä oli tosi kivaa! Ja löydettiin leluvalikoimaan uusi kiva lelu. Nimittäin "pallotetut" (eli kun on sukkapari vedetty sillain toistensa päälle palloksi, jotta pysyvät yhdessä) sukat. Menee siis helposti hyötykäyttöön sukat joihin on tullut reikä. Regina oli itseasiassa sukista niin mielissään, että se alkoi sirkuttaa, jota se tekee vain jos jokin on todella ihanaa. Samalla sen korvat kääntyivät kärjistä ylösalaisin, joka niin ikää tapahtuu vain todella ihanien asioiden äärellä. Vieläkään en ole tästä korvien kääntymisestä onnistunut saamaan kuvaa, en ole törmännyt siihen yhdenkään aiemman koiran kanssa.

Ei kommentteja: