sunnuntai 27. tammikuuta 2019

Ihanat kepit! (Ja ohjurit)

Käytiin eilen uudestaan hallilla Reginan kanssa. Mietin miten se mahtaa innostua kahtena päivänä peräkkäin treenailusta, mutta hyvin innostui. Aloitettiin taas pienellä radanpätkällä, mutta se oli äkkiä tehty, kun Reginan kanssa on ihan turha puuduttaa sitä niillä samoilla pätkillä, jos se jo kerta ekalla kerralla tekee hyvin.


Tehtiin siis tasan kolme toistoa. Ensin esteet 1-3, sitten 4-6 ja lopuksi koko radanpätkä alusta loppuun. Jos muuten haluaisi Reginasta vauhdikasta agividota, niin kannattaisi nämä ihan ensimmäiset toistot videoida. No, ei tullut videoitua.

Totesin myös, että on ehdottomasti parempi viedä Regina joka pieneksikin tauoksi autoon, sillä jos sen sitoo seinän pylvääseen odottamaan, se väsyttää itseään haistelemalla sitä puolen metrin lattiaplänttiä mihin ylttyy.



Seuraavaksi kaivoin hallin seinustalta renkaan, tutkailin keppivalikoimaa (ja innostuin kun rekvisiittiia on sitten joka lähtöön, senkun valkkaa millä tyylillä haluaa opettaa) ja laitoin valmiiksi siivekkeet puomin alastulolle 2o2o-harjoittelua varten.

Regina tuli halliin samalla innolla kuin ekallakin kerralla. Aloitettiin toinen kierros renkaalla. Tämä oli nyt Reginalle kolmas erilainen rengas joita se on ikinä nähnyt, ja annoin sen tuumailla asiaa hetken. Se tovin katseli rengasta ja loikkasi siitä sitten läpi, kuin olisi aina sitä tehty. Tehtiin tarjoamalla jokunen toisto, mutta kun ongelmia ei ollut, en viitsinyt tässäkään jäädä Reginaa tympäännyttämään.

Kepeiksi olin valinnut vinokepit ohjureilla. Se oli alkuun just niin sujuvaa kuin se on koiran kanssa, jonka mielestä ohjurit on hypättäviä esteitä, mutta nopeasti Regina pääsi jutun juonesta kiinni. Itseasiassa niin hyvin, että vaikka se ei vielä järin nopea ollut, mun piti lopulta siirtää kepit pois olemasta, jotta Regina malttoi tehdä mitään muuta. On se hyvä, että se jossakin asiassa kestää toistoja!


2o2o harjoittelu sujui hyvin, ja Regina on jo vähän päässyt siinäkin ideasta kiinni, Muutama kerta onnistui jopa jo niin, ettei mun tarvinnut himmata hihnasta. Oikea paikka löytyi joka kerta ongelmitta.

Regina kävi taas pienen hetken autossa, mutta palattiin tekemään vielä pari tarjoamisjuttua, jossa palkkasin Reginaa sen tarjottua minkä tahansa esteen, ja päätettii homma tähän loppurallatteluun:


Mitä tulee Reginan kyllästymiseen palkkaleluihin ja nameihin, eilen käytettiin neljää erilaista palkkaa: Rapisevaa oravapehmoa, pesupalloa, lihapullia ja vanutäytteistä palloa. Näillä motivaatio kyllä säilyikin hyvänä koko treenin alusta loppuun!



Ei kommentteja: