tiistai 31. lokakuuta 2017

Virettä kerrakseen!

Kisoissa oli sopivasti, ja sopivaan hintaan, tyrkyllä isoja merkkikartioita, joten hankin Huldalle oman tötsän. Huldan mielestä ehkä vielä maahanmenojakin hienompaa on merkin kierto, joten pitäähän rinsessalla olla oma tötsä. (Se pihlajapölkky olikin vähän hankala mukana raahattava...).

Eilen käytiin tekemässä pientä treeniä, ja ai että Huldan oli vaikea tötsän läheisyydessä keskittyä mihinkään muuhun, kun olis pitänyt vaan päästä kiertämään. Kun oli tehnyt esim. vasemmalle käännöksiä hyvin, niin sitten pääsi kiertoonkin. Kaikkinensa Hulda oli niin hurjassa vireessä, että tekemisen tarkkuus hieman kärsi, vaikka se sinänsä tekikin kaikki pyydetyt asiat.

Mun ei pitänyt hirveästi treenata seuraamista, mutta ajattelin hyödyntää virettä ja ottaa pieniä pätkiä meidän ensimmäisiä henkilöryhmässä seuraamisia. Palkkasin ensin kun oltiin lähestymässä ihmisiä onnistuneesti, sitten kuljettiin ohi, seuraavaksi kierrettiin yksi ihminen ja vielä lopuksi pysähdyttiin perusasentoon kahden ihmisen väliin. Ainakin eilen homma sujui kuin rasvattu. Hulda seurasi hienosti, eikä sitä kiinnostanut ihmisten olemassaolo millään tavalla. 


Lopuksi tietenkin pääsi vielä kiertämään vähän tötsää. 


Ei kommentteja: