tiistai 24. tammikuuta 2017

Armas & Hulda: Agitouhuja

Tänään oli ohjelmassa itsenäistä treenailua hallilla ja koska Armaskin on voinut niin hyvin, päätin ottaa senkin mukaan matkaan puuhastelemaan jotain. Huvitti lähinnä rallatella jotakin putki-hyppy kirmailua, ja mikäs sen parempi kun sellainen sopii Armaksellekin. Tällaisen radanpätkän siis sain aikaan.


Radan numerot on vähän sillain suuntaa antavia, kun tätähän pääsi ihan sujuvasti myös takaperin ja lyhyemmissäkin pätkissä ja vaikka miten. Armakselle siis ihan mini"hyppyjä" tietenkin. Uskalsin vähän lisätä vauhtiakin meidän aiempiin agilitypuuhiin verrattuna, sillä Armas on pystynyt jo tosi vapaasti olemaan ulkonakin, eikä sitä ihan kamalasti tarvitse enää himmailla (mitä nyt pahimmat katastrofihepulit keskeytän). Tämä puuhastelu oli siis ihan pala kakkua sen nykyisiin hepulointeihin verrattuna. :D Tuleehan tuossa vähän hutia yhdelle esteellekin, mutta ei meitä semmoinen haittaa. Kunhan on hupia, se on tärkeintä. :)



Huldalla oli edellispäivään verrattuna ihan kivasti vauhtia, eli oli jotenkin enemmän oma itsensä. On tuo ratakin toki helppo, mutta niin sen pitää aina välillä ollakin. Tässä Huldan tyylinäytteitä.




Ei kommentteja: