tiistai 12. elokuuta 2014

Kuinkas sitten kävikään?

Ihmettelin kyllä matkalla Maailmanvoittajaan, että miksei Elmo mene autossa maate, vaan istuatönöttää vain. Vaan mistäs näistä junnukoirista ja niiden aivoituksista ja joskus mörköikäkausistakaan aina ottaa selvää. Siinähän istui. Näyttely meni siis hyvin, mutta kotimatkalla ihmetytti entistä enemmän, että aivan todella väsynyt koira ei edelleenkään käy maate autossa (näyttelypaikallahan se makasi ihan sujuvasti), vaikka normaalisti pötköttelee automatkat. No, en kovasti osannut silti vielä huolestua.

Sunnuntaina Elmo oli jotenkin outo. Se pihisi ja oli levoton. Se oli säikky takapäästään. Edellisen päivän anaalirauhasten tyhjennys ei ollut auttanut, eikä ne kyllä kovin täynnä olleetkaan.

Maanantaina sama homma jatkui, vaikka ihan sujuvasti Elmo aamusta kuitenkin leikki. Mutta kun se ei leikkinyt, se oli levoton ja pihisi. Lähdettiin lääkäriin. Anaalirauhasista eikä eturauhasesta löytynyt mitään. Pissaviljely valmistui tänään, ja se oli puhdas. Selkää Elmo aristi, joten kun muuta selittävää tekijää outoudelle ei löytynyt, laitettiin Elmo kuviin. Selkä näytti kuitenkin terveeltä, mutta toinen lonkka oli toista löysempi.

Nyt on kysymysmerkillä onko Elmo satuttanut selkänsä touhutessaan, vai voiko lonkka olla syynä selän jumiutumiselle. Nyt mennään seuraavat pariviikkoa kipulääkkeellä, ensiviikolla fyssarille ja ainakin siihen asti seuraillaan ja huilataan.

Nyt ollaan tietenkin sitten doupattuja, joten tämän viikon näyttelyt jää välistä. Niitä tulee sitten joskus lisää, nyt on tärkeintä saada Elmo kuntoon!

Ei kommentteja: