torstai 28. helmikuuta 2013

Taas aksataan!

Koiranpäivillä alkoi agilityn jatkokurssi, mutta ollaan jouduttu Oivan mahataudin takia olemaan 2 kertaa pois. Eilen päästiin kuitenkin mukaan ja allaolevaa harjoitusta tehtiin. Ensin mustilla numeroilla merkityt, ja sitten oransseilla.
 

Oiva oli ihan holtiton. Se mm. otti varaslähtöjä keinulle kun käveltiin nelosesteeltä takaisin alkuun. 1 kpl puolilentokeinuja ja uudestaan olis vaan tarvinnu päästä. Ei näämmä enää keinu huimaa... Pöydälle se tuli kaasu pohjassa eikä saanut vaihtia pysäytettyä, joten se luisui koko pöydän yli ja toisesta reunasta alas.

Kun päästiin ottamaan keinua ihan sillain silloin kun kuuluu (koutsi himmasi keinun kippausvauhtia) niin se menis tosi hyvin aiemmasta lentokeinusta huolimatta. Hypyn ja okserin väliin kokeiltiin myös takaaleikkausta, mutta se ei vielä onnistu ilman namialustaa tms. houkutinta edempänä. Tai onnistuu se jotenkin, mutta aika sähläämiseksi menee.

Odotteluajalla sai harjoitella itsenäisesti muuria, pussia, rengasta ja keppejä (2 verkkoa - tyhjä - 2 verkkoa - tyhjä jne). Me harjoiteltiin myös odottamista, joka oli hankalaa kun muut koirat juoksenteli lelut suussa yms. ihan vierestä. Ja juuri kun olin saanut sen odottamaan kauniisti ja lähdettiin muurille, niin se alkoi tukehtua edelliseen namiinsa, mitä se ei ollut malttanut niellä kunnolla... Ja tämä toistui noin kolme kertaa. Palkka hienosti odottamisesta: Tukehtuu namiin...

Kepit meni tosi hyvin vaikka verkkoja puuttui. Yhden kerran Oiva sai semmoisen hau, hau, hau, en tajuu -kohtauksen, mutta sitten se taas malttoi keskittyä ja tajusi kyllä oikein hienosti. :)

Ei kommentteja: