sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Oiva ei osaa odottaa


Tänään taas lainakoutsilla liikenteessä. Eri kuin viime keralla, mutta tuleepahan erilaisia näkemyksiä siitä miten asioita voi tehdä. :)

Aloitettiin ensin pari kertaa renkaalla, lopussa namialusta. Sitten lisättiin pötköön esteet 1,2 ja 3. Oiva ei osaa odottaa lähdössä. Laiska minä, kiireenvilkkaa siis opettelemaan semmoista asiaa!

Keinua otettiin ihan yksittäisenä esteenä muutaman kerran. Koutsi hidastamassa keinun laskua ja palkkaamassa.

Kepit myös yksittäisenä esteenä. Ekaa kertaa verkot olikin vaan jokatoisessa välissä. Pari hutia tuli alkuun, mutta kun löysin itselle sopivan tahdin olla koiran tukena, niin sehän hitsi vie osasi ne! Vauhti ei päätä huimannut, mutta näki miten naperolla raksutti. Se oikeasti mietti, että miten tää homma toimii. Eiköhän sitten joskus aikanaan saada hyvät kepit rakennettua. :)

Sitten loppupätkä, ei mitään kummempaa. Putkeen oli joku ilmeisesti kusassut ja Oiva jäi molemmilla kerroilla putkeen haistelemaan samaa kohtaa putken suulle (ulostulopäähän).

Nyt siis täytyy alkaa määrätietoisemmin harjoittelemaan myös lähdössä odottamista.

Nyt Oivalle tuleekin sitten 1,5 viikon treenitauko. Me ajateltiin molemmat vierailla fyssarilla, samoilla metsissä ja röhnöttää sohvalla! :P

Ei kommentteja: