sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Ohjauskuvioita

Tänään harjoiteltiin erilaisia ohjauskuvioita. Kuvassa mustalla 1-5, oranssilla 1-3 ja a-c. Näitä kaikkia tehtiin molempiin suuntiin, vaikka kuvassa onkin nyt vaan yhteen suuntaan numerot.

 
Mustilla numeroilla harjoiteltiin valssia. Oransseilla takaakiertoa + valssia ja kirjaimilla takaakiero + päällejuoksu.
 
Takaakierrossa (oranssi) Oiva kääntyi paremmin oikealle kuin vasemmalle. Tai Oiva kääntyi ihan hyvin minne vaan, mutta mä ohjasin sujuvammin kun Oiva oli lähdössä mun vasemmalla puolella ja käännös tuli oikealle. Toiseen suuntaan mun ajoitus ei ollut niin hyvä, jolloin Oiva valui pidemmän kaarteen.
 
Suorassa lähestymisessä (mustat numerot) Oiva tuli kolmoselle niin lujaa että kaarteesta sen jälkeen tuli iso. Harjoiteltiin siis myös haltuunottoa ennen estettä ja palkkausta myös siitä.
 
Lopksi harjoiteltiin kirjaimilla merkittyä päällejuoksua. Oiva ei tajunnut, joten se alkoi hyppiä ja napsia mun hihoja. Jos nyt vähän käy kierroksilla. Päätettiin siis jättää c pois ja palkata Oiva heti kun oltiin lähdössä c:tä kohti, ennenkuin se alkoi napsia hihoista. Saatiin kuitenkin alku sille päällejuoksulle ja karsittua napsiminen pois.
 
Täysiä mentiin ja hauskaa oli. Kunnes Oiva bongasi naapurikentältä mörön. Sitä piti häntä alhaalla pöhkiä... Sen jälkeen ei voinut putkeenkaan enää mennä, koska se mörkö oli saattanut siirtyä sinne meidän vuoron odottelun aikana. Ei sitten patisteltukaan, koska todennäköisesti se on ensikertaan mennessä unohtanut mörön. :)
 
Ai niin, tänään Oiva osasi vallan hienosti odottaa ensimmäisen esteen takana! Taitava!

Ei kommentteja: