sunnuntai 21. joulukuuta 2008

Lisää tokopohdintaa

Huomasin eilen joitakin asioita joita en kuitenkaan tohkeissani muistanut kirjoittaa.

1. Ruuta ei kannata vapauttaa tokokokeen aikana missään välissä. Se kestää pitkänkin pätkän työtä (onhan se hirmuisella työmotivaatiolla varustettu ehta porokoira) ja vapautus kesken kaiken saa sen ratkeamaan jumalattomaan haukkuun. Joko sillä on vaan niin hianoo että se tursuaa yli, tai sitten se ei ymmärrä että "Miten niin vapaa?!? Haloo mutsi, nyt on tärkee hetki! Ei tää loppunu vielä!"

Ruuta siis pitää liikkeiden välillä vain hyvin rauhallisesti ja ihailevasti kehua. "Hieeeenosti. Hyvääää". Ja kyllä Ruu tietää ja vaistoaa kun ohjaaja on Hyvin Tyytyväinen.

2. Ruulla ei tavallaan ole seuraamiskäskyä. Se seuraa lähes kaikilla kehoituksilla, ja ainoa millä sen saa jäämään paikalleen on "Odota". Kun sille tulee työmoodi päälle se on liimautunut vasempaan jalkaan kiinni kuin... noh, liimattu. Välillä kun sen koittaakin vapauttaa ja ottaa askelia pois sen luota, niin se tekee hienoja askelsiirtymiä. :)

Tietenkin sitten kokeessa jos ohjaaja jännittää kuin järkeä vailla, niin Ruu pitää pientä hajurakoa että "Mikä sua nyt taas riivaa??? HAU HAU!"

Ei kommentteja: