maanantai 6. tammikuuta 2020

Agilityn vuosi - eli tavoitteet vuodelle 2020

Kaikenlaiset treenien merkitsemiset ovat tällä hetkellä melko levällään, ja blogia on tullut päivitettyä todella harvakseltaan. Olen innostunut nyt vuoden alusta kokeilemaan bujoa (tai jotakin sen tyyppistä), mutta blogin ehdoton plussa on se, että kaikenlaiset ratapiirokset on niin paljon helpompi tehdä koneella ja säilöä ikuisiksi ajoiksi blogin avustuksella internettiin. Tuollainen vihko kun vuosien aikana helposti hukkuu ja häviää. Saisihan ne piirokset toki tulostettua - jos olisi tulostin. Yritän siis jatkossakin kirjailla tänne jotakin, vallankin niitä ratapiirroksia ja tietty videoita.

Mutta itse asiaan: TAVOITTEET VUODELLE 2020!


Tavoitteiden kulmakivet tänä vuonna Huldan kohdalla ovat kontaktien ja keppien kisavalmiudessa, sekä sitten keväällä kisauran korkkaus hypärillä, ja kesällä juostaisiin sitten jo myös agiradoilla.

Joulukuulle merkitty nousu kakkosiin riippuu sitten paljon taitojen ja tuurinkin lisäksi ihan siitä, että montako kisaa on vuoden aikana varaa startata ihan rahallisesti. Taitojen puolesta uskon nousun onnistuvan tämän vuoden aikana, mutta katsotaan mitä elämän realiteetit saavat sen osalta aikaan.

Tauko on merkitty nyt heinäkuulle, mutta käytäntö ja kisakalenterin tutkailu sitten kertoo lopullisen ajankohdan. Jonnekin tuohon heinä-elokuulle se on kuitenkin suunnitelmissa.

Regina sen sijaan keskittyy nyt pentupuuhiin, ja jos kaikki menee sen osalta alkuvuodesta nappiin, olisi loppuvuonna edessä sterkkaus (ja sitä ennen mahdollisesti myös valeraskaus). Reginan osalta siis harrastusrintamalla hyvin rikkonainen vuosi, vallankin kun ottaa huomioon varovaisen treeneihin palaamisen sekä pentujen, että sterkan jälkeen, niin ei siihen paljoa treeniaikaa jää.

Reginallekin on kuitenkin, jos ei nyt ihan tavoitteita, niin ainakin suunnitelma olemassa. Enimmäkseen kylläkin mun päässä. Tarkoitus on tänä vuonna keksittyä agilitypainotteisesti vireeseen, pieniin täsmäharjoituksiin ja meidän oman kuplan vahvistamiseen. 

Ja kaiken tämän päälle toivotaan, että kaikki osapuolet pysyvät terveinä ja hengissä!

Ei kommentteja: