lauantai 8. elokuuta 2015

Akupunktio ja laser

Nyt on kumpikin elukka käytetty akupunktiossa ja laserhoidossa. Armaksella oli jotain jumiutuneita kohtia, mutta ne selittyi leikkauksella ja sillä että jalkaa on onnuttu yhteensä jo 6 viikkoa. Meneehän siinä väkisinkin jumiin.

Elmolla se sijaan oli enemmänkin sanomista. Mä olen tiennyt että se on tällähetkellä kipeä mm. kyynärnivelten aktiivisessa vaiheessa olevan nivelrikon takia, mutta se oli kipeämpi kuin mä olin osannut arvata. Vähän mysteeriksi jäi vasemman lonkan voimakas aristus. Onko siennekin tullut nivelrikkoa ja tulehdus päällä, vai onko se ainoana terveenä jalkana rasittunut liikaa muita kinttuja säästellessä.

Elmo ja akuneulat

Näillä näkymin ensiviikolla uudestaan. Jännityksellä odotellaan miten tämä hoitomuoto vaikuttaa. Monestihan siihen sen 3-4 kertaa tarvitaan, jotta vaste näkyy. Armas on epätavallisen rauhallinen, mutta kuitenkin semmoinen tarkkaavainen ja hyväntuulinen. Elmo sen sijaan on aivan uupunut, nukkuu vain ja näkee unia. Meitä kyllä varoiteltiin, että koirat voi tänään olla hyvin väsyneitä, joten nukkukoot. Lepo on lääkettä. :)Itseasiassa piti tänään pistää Elmoon kolmas cartrophen, mutta huomasin aamutuimaan että kahdessa jäljellä olevassa ruiskussa on liian vähän lääkettä. En osannut aamutuimaan vastaheränneenä ratkaista ongelmaa, joten lykkäsin Elmolle Previcoxin ja päätin ratkaista ongelman hieman virkeämpänä. Onneksi huomenna ei ole vielä liian myöhäistä pistokselle, joten Elmo saa sen sitten huomenna. Sovin asian klinikan kanssakin, että yhdistelen nyt ruiskuista tarvittavan määrän ja ensiviikon Armaksen kontrollissa saadaan Elmolle sitten uusi ruiskullinen cartrophenia.

Ei kommentteja: