torstai 18. kesäkuuta 2015

Tokosääntöjä tutkimassa

Tokon säännöthän ovat muuttumassa, ja niitä lueskellessa meinasi pieni TOKO-kärpänen puraista. Näytti ALO:n liikkeet niin kivoilta, että päätin vähän Armaksen kanssa kokeilla miten se taipuisi nyt edes ihan vaan sivulletuloon.

No ei sitten niin v***llakaan - siis edes makkaralla ohjaamalla! Jaa, no tämäpä oli helppo ja ennenkaikkea lyhyt tokoura!

Miten tehdään mukulakoiralle vasemman jalan vieressä napottamisesta maailman kivoin juttu, kun se lähtökohtaisesti on sen mielestä maailman typerin idea ikinä? Otetaan ainaonnellinen hömpsötin Elmo jalan viereen syömään makkaraa! Ei muuten kestänyt naperolta kovin kauaa hoksata, että meillä muuten syödään makkaroita tästälähin vaan mun vasemman jalan vieressä. :D
Alkoi yritystä löytyä siinä määrin että kun seuruutin Elmoa nakki-imutuksella, niin Armas kiilasi itsensä Elmon ja mun väliin! Olisi pitänyt ehdottomasti videokuvata tuo lähtötilanteen sählääminen. Nyt on kuitenkin siihennähden kolmessa päivässä edistytty huomattavasti! :)Välillä jo vähän naurattaakin!
Elmokin napottaa :)
Tarkkana!
Ja koska mikään ei ole niin tehokasta, kuin porokoirien ahneus, niin tuplana ne yrittää vielä enemmän!
Ei kommentteja: