sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Möllitoko ja Match show

Päätettiin tänään osallistua kannatuksen vuoksi oman koirayhdistyksen kisapäivään. Treenattu on yhden kerran kaksi viikkoa sitten, ja sitä ennen kait noin kaksi kuukautta sitten yhtään mitään. Vaan oneksi Elmo on niin hauska hännänhuiskuttaja, että sen kanssa voi noinvain osallistua möllitokoihin!

Suoritus oli ihan Elmon näköistä. Pisteissä näkyy, että kaikkea sille ei ole edes vielä opetettu, ja että Elmo ei esimerkiksi ole rally-tokossa (silloin 2kk sitten kun vielä on käyty) tottunut ihan noin pitkään seuraamispätkään yhtäsoittoa ilman temppuja. Kokonaisvaikutukseksi saatiin kuitenkin täysi kymppi, kun touhu on iloista ja häntä huiskuu. :)

Mm. liikkeestä maahanmeno ei todellakaan tapahtunut liikkeestä, ja takaisin koiran luokse palatessa Elmo rötkötti reilussa lonkka-asennossa, huiskutti häntää ja nosti ylimmäistä koipeaan, josko saisi maharapsutuksia. :D Mutta tässäpä siis meidän tämän päivän pisteet:

1. Paikkamakuu 1 min: 8
2. Seuraaminen kytkettynä: 7
3. Liikkeestä maahan: 7
4. Luoksetulo: 10
5. Hyppy: 6
6. Kokonaisvaikutus: 10

Pisteitä 48/60 ja tuloslistalla 6. (/8.)

Osallistuttiin myös Elmon ja lainakoira Hullu-Ullan (eli Tulin) kanssa Match showhun. Kaverini esitti Tulin, ja nappasivat punaisen nauhan. Elmo misseili hienosti tulokseksi PUN 3. :)


Tuli ja Elmo

Ei kommentteja: