torstai 5. kesäkuuta 2014

Mahtavia uutisia!

Ihania uutisia! Oivan veriarvot oli oikein kovasti hyvät! Kilpirauhasen vasta-aineet ei olleet vielä valmistuneet, mutta TSH, T4, T4V ja T4/TSH-suhde oli erinomainen, eli ei ainakaan siitä johdu oireet.

B 12 -vitamiiniarvo oli myös oikein loistava, eli myöskään ole mitään varsinaista imeytymishäikkää. (Tosin, ei sillä mitään varsinaista imeytymishäiriötä ollut ennen diagnoosiakaan, mutta silti laihtui hurjaa kyytiä. Eli silti on mahdollista että sairauden takia joidenkin hivenaineiden yms. imeytyminen on edelleen vähän heikentynyt).

Mahan/suoliston tilanne on nyt ollut muutenkin hyvä, joten on äärimmäisen ilahduttavaa että tälläkin saralla kaikki on kunnossa - olkoonkin että oireet johtuu silti jostakin. Ne siis tod. näk. johtuu joko kortisonista tai joidenkin hivenien huonosta imeytymisestä tai tarpeeseen nähden riittämättömästä saannista.

Nyt on pari päivää sitten aloitettu 3kk kuuri Biotin Plussaa, ja toivotaan että saadaan ihan vaan sillä tuettua ihon kuntoa. Oireet on kuitenkin (ONNEKSI) niin lieviä, että en ole vielä valmis ottamaan sitä riskiä, että kokeiltais lääkityksen vaihtoa ja koko homma saattaisikin kaatua siihen. Varsinkaan, kun maha on nyt ollut hyvä! Seurataan siis nyt pari kuukautta ainakin miten lisäravinne lähtee toimimaan. Kummasti silti helpottaa että muut mahdolliset aiheuttajat on nyt poissuljettu! :)

Ei kommentteja: