keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Sateiset tokoreenit

Käytiin Ruun kanssa tokoilemassa porukassa. Tänään oli sitten taas ääntä vähän liiankin kanssa. Se tosin käy nyt kotonakin ihan kierroksilla jonkun ihanan nartunhajun takia, että olisko vaan nyt jotakin sellaista yhdistettynä viimeaikojen treeneihin joissa ollut oman vuoron odottelua ---> Kierrokset tapissa.

Aloiteltiin ohjatulla noudolla ja ruudulla, vähän semmosta haahuilua meinas olla. Kapulallekkin lähti ja pysähtyi ja tarvitsi välillä lisäkäskyjä. Muutkin reenaajat oli sitten saapuneet paikalle ja otettiin paikallamakuu. Pyysin saada Ruun keskelle, kun useasti jostakin syystä on tullut valkattua/ajauduttua reunapaikalle. Muutenhan se siellä makas ihan hyvin, mutta tänään se pihisi, piippasi ja lauloi koko pirun paikallamakuun ajan. Päätin olla puuttumatta asiaan, koska yleensä se makaa ihan hiljaa. Tulkitsin ääntelyn vitutuksena sateessa ja vesilätäkössä maakaamiselle. Pysyi kuitenkin hyvin.

Luoksetulot tänään ihan ok, pari kertaa jäi loppuasento vähän vinoksi, joten otin myös askelsiirtymisiä ihan namilla imuttamalla.

Otettiin myös käskytettynä molemmat jäävät liikkeet sekä luoksetulo. Liikkeestä maahanmeno oli hyvä. Luoksetulossa ensin nousi seisomaan kun kävelin poispäin, mutta aloitettiin alusta jonka jälkeen teki hyvin. Liikkeestä seisomisessa oli pieni viive ja pari askelta käskyn jälkeen, mutta seisoi sitten ihan varmasti sivulle palaamisisneen kaikkineen. :)

Luulen että reenataan ensviikolla kerran tokokurssilla, ja sitten reilun viikon päästä möllitokoon. Tuntuu että Ruu alkaa soveltaa jokaista aloluokan liikettä kun se kyllästyy hinkkaamaan niitä. Ja sitten kun se ei kuitenkaan kyllästy, koska toko on ihanaa! Eli se tekee aina, mutta näköjään sitten vähän omia ratkaisujaan kun alkaa olla liian ennalta arvattavaa. Ainahan sitä voi keksiä muutakin ohjelmaa kuin tokon hinkkaamista. Jos vaikka sais aikaseks jotakin jälkeä noille tehdä. :)

Ei kommentteja: