tiistai 4. syyskuuta 2012

Päivitystä

Ompas jäänyt päivittelyt taas muiden juttujen jalkoihin! Oiva on saanut jo kaikki rokotuksensa ja tänään alkaa pentukurssi! Lisäksi muutaman viikon päästä alkaa agilityn pentukurssi!

Nokialla on piipahdettu treffaamassa Ruun, Oivan ja Tuikkeen kanssa Oivan velipoikaa Toita. Ihan on veljekset saman oloiset!

Ruu tökkäsi silmänsä johonkin ja sai siihen pienen naarmun. Vethaussin keikkahan siitä tuli, kun ei noita silmähommia viitsi alkaa arpomaan. Tippakuuri saatiin.

Lisäksi Ruu osallistui Agiepiksiin. Reenattuhan ollaan n. 6 vuotta sitten omatoimisesti alkeis- ja jatkokurssin verran. Ja useimmiten  40-45cm esteillä kun Ruu oli vasta noin vuotias. :D

Ensin mentiin putkirata, jossa putkia ja hyppyjä (20cm). Viimeisellä putkella Ruu muisti ettei osaakkaan putkia, ja hyppi mm. putken päällä. Vähän oli jopa ohjauskuvion tynkääkin laitettu radalle. Sijoitus 19./31. ja kaikesta kuitenkin lopulta suoriuduttiin, niin olen enemmän kuin tyytyväinen. Ainakin meillä molemmilla oli hurjan hauskaa!


Sitten osallistuimme mölliradalle. Lähdössä Ruu sujahti kolmesti ykkösesteen alta ja sitten kun hoksasi että siitä voi myös hypätä, niin loput hyppikin todella hienosti. 54cm koiran ei tartte ku korvat kääntää littanaan niin hyvin mahtuu 55cm esteen alta, sanoo Ruu. Puomi, A ja pituus meni kuin vettä vaan. Suurin ropleemi oli kolme peräkkäistä U-mallista putkea. Tässä oltiinkin sitten viimeisiä "tuloksella" 112,82 virhepistettä.

Kummallakin radalla Ruulla oli hetkensä, pinkoi kuin ohjus ja mä H-moilasena koitan pysyä perässä kun se menee niin hienosti!

Ruulla alkaa tänään myös seuraava TOKO-kurssi. Se on nyt pari kertaa ollut reeneissä ihan hiljaa ja tehnyt ihan superhienosti! Piti vain vaihtaa seuraamiskäsky "Nätisti!" -käskyksi. :D Suotta sitä käskeä seuraamaan, kun se tekee sitä jokatapauksessa ellei erikseen ole painotettu että tarttis jäädä paikalleen. Pikku työmuurahainen! :)


Lisää reeniä on tiedossa kun ollaan löydetty tiemme Valkeakosken Tokoilijan FB-ryhmään. Kerran ollaan näissä omatoimireeneissä jo vierailtu!

Ruun epiksien "tulokset" :D
Oivassa on hortonomin vikaa :D

Oiva & Toi
 
Nyt lähti lapasesta! oiva eessä ja Toi takana.

Samikset!


Uusin ostos: Maukka :)


Ei kommentteja: