lauantai 18. elokuuta 2012

Reenipulinaa

Ruun kanssa oltiin taas tiistaina tokossa. Meillä oli uusi koutsi tällä kertaa, ja samat hommat kuulin kuin niin monta kertaa ennenkin: "Sillä on todella hyvä toi kontakti, mutta se haukkuu kun se haluaa tekemistä. Mutta kertakaikkiaan mahtava työmotivaatio ja kontakti!"

Alkuun tehtiin luoksepäästävyys, ja lykkäsin koutsille nakkeja. Pienen sivullekomennuksen jälkeen Ruu tönötti melko hyvin paikallaan. Haukku oli herkässä ja muutenkin herra taas ihan intopiukeena.

Sen jälkeen tehtiin perusasentoharjoituksia kukin oman tasonsa mukaan. Ruun kanssa tehtiin askelsiirtymisiä ja seuraamisen liikkeellelähtöjä. HAU! HAU! HAU! Ruu oli kuitenkin taas niin toko-moodissa, että se hakeutui sivulle ilman erillisiä käskyjä. Niimpä totisena ja painokkaasti sanoin aina vaan "Nätisti!" kun liikahdin. Lopputulos ihan hyviä liikesuorituksia enimmäkseen ilman haukkumista. Pientä ääntelyä oli vielä havaittavissa, mutta kaikkien korvat varmasti kiittivät kamalan mekkalan loppumisesta.

Loppuun otettiin vielä ryhmäliikkeenä paikallaolemista. Vapaavalintaisesti makaamista tai istumista. Tehtiin pätkä molempia.

Tunnin loputtua harjoittelin Ruun kanssa vielä muutaman kerran A-estettä ja kontaktit alkaa jo sujua paremmin!

Sitten vielä pari kuvaa torstain Rivieeran ulkoilulta:


Ei kommentteja: