torstai 29. maaliskuuta 2012

Epämääräistä tokoilua

Oltiin tänään Koiranpäivien Jatkokurssilla. Mulla oli jo valmiiks ihan epämääräinen olo ja Ruu sietää huonosti mitään epämääräistä ohjaukseen liittyen. Ja Ruulla oli virtaa. Joten Ruu haukkui, paljon. Ajattelin että tänään on parempi vaan tehdä asiat semmoisina kun ne saadaan onnistumaan ja lakata ressaamasta.

Seuraamisessa käännökset vasemmalle on parempia kuin oikealle. Seuraaminen oli ihan ok, mutta ei Ruun (tai meidän) parasta antia kuitenkaan. Nyt en saanut Ruuta edes hiljentymään liikkeellelähtöihin joten koko seuraaminen oli vähän sunnuntaikävelyä haukahdellen. Saatiin kuitenkin vinkkejä harjoitteluun. Takaosan aktivointia ja käännöksiä paikallaan.

Noutokapulan pito ei ollut reeneissä ihan yhtä keskinyttä ja nättiä kuin kotona, mutta taitaa mennä tämän päiväisten keskittymisvaikeuksien piikkiin.

Tunnin lopuksi oli paikallamakuu ja -istuminen sekä luoksepäästävyys. Tehtiin Ruulle ainakin neljä kertaa luoksepäästävyys, ensin niin että "tuomarilla" oli nakkeja ja sitten lopuksi ne oli mulla. Pientä edistystä asiassa. Olin ensin itsekseni tehnyt paikallamakuuta aiemmin tunnilla niin että Ruun takana oli namialusta. Kaikki paikallamakuut sujuikin hienosti ja varman oloisesti, vaikka namialustaa ei ryhmäliikkeessä enää ollut. Paikallamakuu n. 10 askeleen päästä ja istuminen n. 4 askeleen päästä. Molemmat sujui tosi hienosti!

Ei kommentteja: