torstai 20. elokuuta 2009

Metsäreissu

Oton verikokeiden sekä korvanäytteen tulokset tulivat ja niissä ei ollut mitään vikaa. Kilpparikoetta vielä odotellaan tiistaihin asti. (ja siihen kyllä kaikki oireet sopisivat...)

Tänään käytiin Kaisan kanssa vähän ulkoilemassa ja keräämässä vadelmia. Mukana olivat siis Otto, Ruu, Tuhka, Tuli, Tomu, Elsa ja Selma. Vaatimattomasti siis 7 koiraa ja metsässä kului aikaa yli kaksi tuntia. Oli kovin mukavaa, ja hirvikärpäsiäkään ei näkynyt kun oikein varustauduin hirvaritakilla. Otto väsyi reissusta hirveästi, loppumatkasta raahusti vain tietä pitkin meidän perässä.

Nyt tässä iltasella Ruu oli sujahtanut parvekkeen ovesta partsille ja kun se ovi on semmonen jäykkä, niin se ei päässyt siitä samasta raosta takaisin sisälle. Se alkoi sitten ihan hipihiljaa vinkua ja aattelin jotta mitä se siellä nyt poraa. Tyyppi istuu nöyränä oven takana pyykkipoika edessään.

Kun hän olisi vain tuonut hukkuneen pyykkipojan mulle, jotta se voidaan laittaa takaisin pyykkitelineeseen... Ylpeänä se sitten toi pyykkipojan mulle kun avasin ovea niin jotta siitä mahtuu. Palkaksi tästä siivouksesta sai tietty nappuloita, ja nyt Ruu meni takaisin nukkumaan kun tehtävä on suoritettu!

Ei kommentteja: