maanantai 17. maaliskuuta 2008

Hyökkäys

Ruun kimppuun kävi eilen joku doggi-mix uros. Sinkosi parkkipaikalta irti omistajaltaan flexi perässä raahaten ja suoraan Ruun päälle. Oltiin juuri ylittämässä tietä joten siinä sitten keskellä autotietä painitaan ja minä potkin sitä koiraa ja revin sitä irti ja huudan kuin p*rkele. Ruu jäi heti alkuunsa kaksi kertaa suuremman koiran alle. Omistaja ehti paikalle hitaasti ja otti koiraansa pannasta. Eihän ne irronnut kun se %¤#&¤ koira oli kiinni Ruussa! Ja sen toisen koiran omistaja ei sano koko aikana mitään, ei mulle eikä edes omalle koiralleen. Kun sen leuat vähän heltisi, niin vedin Ruun sen ulottumattomiin.

Raahauduttiin pyörätielle selvittyämme siitä flexihelvetistä irti. Koira omistajineen vaan lähtee pois sanomatta sanaakaan. Kaksi ihanaa ohikulkijaa pysähtyivät kysymään meidän vointia kun olivat nähneet koko tilanteen. Reikiä Ruussa ei ole, mutta turvotusta ja kipeitä kohtia kylläkin. Eilinen ilta meni läähättäessä ja vinkuessa ja ähkien se kävi aina makuulle. Nyt se seisoo vähän kyyryisessä asennossa, eikä tervehtinyt ollenkaan normaaliin tapaansa kun tulin kotiin. Se nuolee paljon tassujaan, kipu varmaan heijastuu niihin. Samoin makuullemeno käy välillä vähän ähkäisten.

Varasin ajan lääkärille varmuuden vuoksi. Turvotusta ja pehmytkudosvauriota on selässä ja niskan ja kaulan alueella. Keuhkot kuulostaisi toimivan normaalisti. Pari-kolme päivää mennään nyt tulehduskipulääkkeellä ja parannellaan.

Ei kommentteja: